ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ανέτοιμος ο Κρόνος στο φιλικό με τον πανέτοιμο ΑΟ Κέρκυρα Κ 20 1 - 3


Ανέτοιμος ο Κρόνος στο φιλικό με τον πανέτοιμο ΑΟ Κέρκυρα Κ 20 1 - 3

Στο 2ο φιλικό test το Σάββατο 2/9 στο Περιβόλι ο Κρόνος φάνηκε ανέτοιμος μπροστά στον πανέτοιμο ΑΟ Κέρκυρα Κ20. Ο Κρόνος βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας με τους ποδοσφαιριστές να έχουν «βαριά πόδια», ενώ οι Νέοι του ΑΟΚ έδειξαν πανέτοιμοι, αφού βρίσκονται και στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ο Β. Ξάνθης είχε τη δυνατότητα να δει θετικά και αρνητικά στοιχεία για την ομάδα του που σίγουρα θα λάβει υπόψη του για τη συνέχεια της προετοιμασίας, με δεδομένο ότι απομένει περίπου ένας μήνας για την έναρξη του πρωταθλήματος.
Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι πήραν μια φιλική νίκη στο Περιβόλι επί του Κρόνου που είχε και σημαντικές απουσίες, εκμεταλλευόμενοι και αμυντικά λάθη. Προηγήθηκαν 1 – 0 στο Α΄ημίχρονο. Δύο γκολ πέτυχε ο Νάσος Νικολούδης κι ένα ο Στράτος Λάμπογλου. Ο Κρόνος μείωσε με τον Πετρόγιαννη στο 72΄σε 1 – 2 και στο 76΄διαμορφώθηκε το τελικό 1 – 3.
Οι συνθέσεις:
Κρόνος (Β. Ξάνθης): Ζάχος, Πουλημένος, Πετρόγιαννης, Λυμπόπουλος, Ρέβης, Στρατηγός, Κονισπολιάτης, Παπαστεργίου, Κοιλιάρας, Σάλα, Κυριζάκης, Έπαιξαν και οι Βλαχόπουλος, Νεαρός τερματοφύλακας θπό δοκιμή που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, Δ. Βλάσσης (Γαμπρός), Μ. και Ν. Σαγιάς, Γιαννούλης, Ασπιώτης, Καραϊσαρλής.


ΑΟ Κέρκυρα Κ20 (Κ. Χριστοφοράκης): Θανασούλας, Τσάνης, Νικολούδης, Παναγιωτίδης, Γκίτσης, Κεβέν, Βλάχος, Ζαϊμι, Τρεπεκλής, Μίσκου, Νικολάου. Έπαιξαν και οι: Οικονομόπουλος (τ), Ν. Ζωχιός, Χριστακίεφ, Σπαχίου, Λάμπογλου.