ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Επίσημη πρεμιέρα του Αστέρα με τον ΑΟ Κέρκυρα Κ20 – Δηλώσεις του προέδρου Σπ. Κουρτέση στο www.argyrades.gr


Επίσημη πρεμιέρα του Αστέρα με τον ΑΟ Κέρκυρα Κ20 – Δηλώσεις του προέδρου Σπ. Κουρτέση στο www.argyrades.gr

Επίσημη πρεμιέρα σήμερα, Τετάρτη 20-09και ώρα 16:30 για τον Αστέρα που και φέτος διαθέτει μια πολύ ισχυρή ομάδα με υψηλούς στόχους, αφού διατήρησε τον περσινό κορμό και ενισχύθηκε με σημαντικές μεταγραφές. Για το θεσμό του κυπέλλου θα φιλοξενήσει στο γήπεδο Πετριτή σε αγώνα νοκ άουτ την ομάδα Κ20 του ΑΟ Κέρκυρα.

Ο Πρόεδρος του Αστέρα Σπύρος Κουρτέσης δήλωσε αποκλειστικά στο www.argyrades.gr:

"Η φετινή χρονιά για τον Αστέρα είναι μεταβατική, μια από τις πιο δύσκολες χρονιές. Βασικός μα στόχος είναι μια αξιοπρεπέστατη παρουσία στην  Α1, να είναι η ομάδα ανταγωνιστική και δυνατή, αντάξια του ονόματός της και της ιστορίας της. Επιδίωξή μας είναι να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο να χαίρεται και να στηρίζει την ομάδα. Συνεχίζουμε και φέτος με την ίδια φιλοσοφία. Η ομάδα, δηλαδή, να στηρίζεται σε παιδιά από τη γύρω περιοχή.

Φέτος το πρωτάθλημα προβλέπεται δύσκολο και ανταγωνιστικό πολύ. Τέσσερις – πέντε ομάδες θα παλέψουν με πιθανότητες για τον τίτλο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα, χωρίς τραυματισμούς, με υγεία για τους ποδοσφαιριστές και όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Με διαιτησίες αντικειμενικές για όλες τις ομάδες.

Όσο για το ματς της 1ης αγωνιστικής με τον Κρόνο θα είναι ένα ντέρμπι μεταξύ μας για 90 λεπτά. Οι σχέσεις των δυο ομάδων είναι άριστες και οι παίκτες των δυο ομάδων έχουν μεγαλώσει μαζί και όχι μόνο δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, αλλά είναι και φίλοι μεταξύ τους, Εύχομαι στον Κρόνο καλή πορεία και να υλοποιήσει τους στόχους του.

Όσο για τον θεσμό του κυπέλλου που ξεκινάμε σήμερα, ο στόχος μας είναι να προχωρήσει η ομάδα, όσο γίνεται περισσότερο".