ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΑΟ Κέρκυρα: Συνέχεια της πρωτοβουλίας για συγκέντρωση τροφίμων Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου


ΑΟ Κέρκυρα:  Συνέχεια της πρωτοβουλίας για συγκέντρωση τροφίμων Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

Η Κέρκυρα συνεχίζει την κοινωνική της δράση οργανώνοντας στο ματς με τον Λεβαδειακό εκ νέου συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας για τους συμπολίτες μας με σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ σε συνέχεια της πρωτοβουλίας για συγκέντρωση τροφίμων για τις ευπαθείς ομάδες που έλαβε χώρα την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναικό και αναγνωρίζοντας την μεγάλη πλέον ανάγκη υποστήριξης συνανθρώπων μας, οργανώνει σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας Παξών & Διαποντίων Νήσων αυτή την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, εκ νέου συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας για τους συμπολίτες μας με σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας απευθύνεται προς όλους τους πολίτες, φιλάθλους αλλα και όσους επιθυμούν να προσφέρουν, ελπίζοντας ότι πάρα την περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα μας, ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Στα σημεία συγκέντρωσης ( Ε.Α.Κ.Κ – Εκδοτήρια, Θύρα 3, Θύρα 4 ) την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 πμ θα βρίσκονται τα ειδικά κουτιά καθώς και εθελοντές της Ιεράς Μητρόπολις για να παραλάβουν τα προσφερόμενα τρόφιμα.