ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Σάββατο 2/9 η μεγάλη συναυλία «Όλη η Ελλάδα για το Μίκη» στο Παλαιό Φρούριο ΚέρκυραςΗ ιστορική συναυλία στο Καλλιμάρμαρο, τον Ιούνιο του 2017, έρχεται στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας, απόψε στις 9μ.μ.

Το 7ο SEVEN Festival 2017, σε συνεργασία με το Δημοτικό Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού Κέρκυρας, κλείνει οριστικά το πλούσιο πρόγραμμα του με μια εξαιρετική παράσταση και παρουσιάζει την ιστορική συναυλία, αφιέρωμα, στο Μίκη Θεοδωράκη, που  αφού ενθουσίασε το κατάμεστο από θεατές Καλλιμάρμαρο τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, περιοδεύει σε επιλεγμένους χώρους στην Ελλάδα.

Στην παράσταση θα ακουστούν αποσπάσματα από τους κυριότερους ποιητικούς κύκλους που έχει μελοποιήσει ο μεγάλος μας συνθέτης. Την ενορχήστρωση των τραγουδιών και τη μουσική διεύθυνση υπογράφει ο μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης, το έργο του οποίου εξύμνησε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Τα κείμενα τα οποία γράφτηκαν για την παράσταση είναι του βραβευμένου συγγραφέα και ποιητή Γιώργου Μπλάνα.

Ερμηνεύουν οι λυρικοί καλλιτέχνες Κάτια Πάσχου, Ελένη Βουδουράκη, Αντώνης Κορωναίος, Μπάμπης Βελισσάριος και ο Παντελής Κοντός.

Συμμετέχουν οι χορωδίες: Δημοτική Χορωδία Κέρκυρας “San Giacomo”

Διεύθυνση Χορωδίας: Antoniy Ivanov

Μικτή Χορωδία Δήμου Κεφαλλονιάς (ΚΕΔΗΚΕ)

Διεύθυνση Χορωδίας: Άγγελος Μουρελάτος

 και η Συμφωνική Μαντολινάτα Ελλάδος.

Info: Εισιτήρια προπώληση 12€, Πόρτα 15€, Φοιτητές – Άνεργοι – ΑΜΕΑ & 65+ 10€