ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ανώτερη η ΑΕ Λευκίμμης 4 – 0 τον Θιναλιακό


Ανώτερη η ΑΕ Λευκίμμης 4 – 0 τον Θιναλιακό

Η ΑΕΛ σε ένα ακόμα φιλικό έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο εν όψει της επικείμενης (;) έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής και τον προπονητή της Γ.  Σφακιανάκη να δηλώνει «ικανοποιημένος» μετά τον αγώνα του Σαββάτου 2/9 στο Κανόνι με αντίπαλο τον Θιναλιακό παρά τις ελλείψεις επτά παικτών.

Ο προπονητής των φιλοξενουμένων Π. Καραμπόκης δεν περίμενε και περισσότερα πράγματα από την ομάδα του που βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Στο Α΄ ημίχρονο ο αγώνας παρουσίασε περισσότερο ενδιαφέρον, με τον Θιναλιακό να αντιστέκεται στην ΑΕΛ που προηγήθηκε 1 – 0. με τον Χρ. Γαστεράτο.  Στο Β΄ η ΑΕΛ είχε την υπεροχή, κυριάρχησε και πέτυχε άλλα τρία γκολ με Κομνηνάκη (2) στο 60’ και στο 85’ και  τον Τσεβανέδη 70΄

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Δράμπαλος.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ Λευκίμμης (Γ. Σφακιανάκης): Κορμπάς, Βούλγαρης, Ξενίδης, Κουρής, Βασιλάκης, Στέρεφ, Πανταζής, Ηλίας (Υπό δοκιμή. Άφησε καλές εντυπώσεις και πιθανότατα η μεταγραφή του είναι θέμα ωρών), Αναστασιάδης, Τσεβανέδης, Χρ. Γαστεράτος. Έπαιξαν και οι: Κομνηνάκης, Θεοδωράκης, Σεντεμέντες, Χρ. Γεωργοπάλης


Θιναλιακός (Π. Κορομπόκης) Αργυρός, Πάκος, Βιτουλαδίτης, Βασιλείου, Γεωργίου, Ψαράς, Παουλίνης, Κούδας, Φονσένκα, Αγόρας, Καλούδης. Έπαιξαν και οι: Τσιριγώτης, Μπάρντι, Τσιάβος, Κουτσούρης.