ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η Αναγέννηση εύκολη πρόκριση με 4 – 1 επί του Κεραυνού Δραγωτινών


Η Αναγέννηση εύκολη πρόκριση με 4 – 1 επί του Κεραυνού Δραγωτινών

Εύκολη επικράτηση για την ομάδα του Μάκη Μίτσουλη χθες (23/9) στην έδρα της, στο γήπεδο Περιβολίου επί του Κεραυνού Δραγωτινών. Άλλωστε μεταξύ των δυο ομάδων υπάρχει διαφορά δυο κατηγοριών. Ούτως ή άλλως στο Περιβόλι έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν, όχι απλά για την εμφάνιση και τη νίκη, αλλά γιατί βλέπουν στην ομάδα να παίζουν πολλά, νέα και ταλαντούχα παιδιά από το χωριό δείχνοντας ότι η Αναγέννηση έχει και παρόν και μέλλον.

Στον αγώνα η Αναγέννηση είχε την υπεροχή και πολύ νωρίς, μόλις στο 8΄με τον Κ. Μίαρη προηγήθηκε στο σκορ. Στο 24΄εκπληκτικό γκολ από τον εξαιρετικό Ν. Μίαρη με επέλαση και σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι που γενικά προσπάθησαν, κατάφεραν να μειώσουν σε 2 – 1 με τον Ν. Βλάσση στο 39΄.

   Στο Β΄ ημίχρονο η Αναγέννηση πέτυχε άλλα δυο γκολ. Στο 60΄με κεφαλιά ο Χ. Μίαρης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 -1 και ο Κ. Βάσσιος εκματαλλεύτηκε σύγχυση στην περιοχή των φιλοξενουμένων και με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1.
Οι συνθέσεις

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Περιβολίου: (Μ. Μίστσουλης) Β. Νάος, Ν., Γ., Κ., Χ., Μίαρης, Βάρθης, Στ. Μίαρης, Κ. Βάσσιος, Χρυσικόπουλος, Ασπιώτης, Γ. Μίτσουλης. Έπαιξαν και οι: Κ. Νάος, Νικομάνης


ΚΕΡΑΥΝΟΣ Δραγωτινών: Εκκρεμεί