ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Άνοδος του Αστέρα Μωραϊτίκων με 7 – 0 επί του Φαίακα


Άνοδος του Αστέρα Μωραϊτίκων με 7 – 0 επί του Φαίακα

Στον αγώνα μπαράζ για άνοδο στην Α΄κατηγορία, μετά την αποχώρηση του ΑΟ Μεσογγής, την Κυριακή, 17/9 ο νικητής ήταν γνωστός, αφού ο Φαίακας των πολλών προβλημάτων κατέβηκε στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι από υποχρέωση και με πολλά παιδιά από τις Ακαδημίες. Αντίθετα ο Αστέρας αξιοποίησε τη μεταγραφική περίοδο και ενισχύθηκε τόσο, ώστε όχι μόνο να πετύχει την άνοδο στην Α΄, αλλά και να έχει υψηλούς στόχους.
Με το εντυπωσιακό 7-0, ο Αστέρας Μωραϊτίκων εξασφάλισε την άνοδο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ με τέσσερα γκολ του εκπληκτικού Σπύρου Ρέτση. Τα άλλα γκολ πέτυχαν οι Αυθίνος, Ανυφαντής και Στ. Ρίζος

Διατησία: Κ. Τόμπρος, Κοσκινάς, Α. Βλάσσης

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γ. Φλώρος): Ν. Αλεξάκης, Ν. Ρίζος, Στ. Ρίζος, Στεργίου, Κουρτέσης, Αλαμάνος, Ανυφαντής, Μαρκάτης, Αυθίνος, Γεροχρήστος, Σπ. Ρέτσης. Έπαιξαν και οι: Δ. Μπότσης, Σταυριανός, Ε. Αλεξάκης.


ΦΑΙΑΞ (-): Φ. Νικομάνης, Σπ. Νικομάνης, Κ. Βάρελης, Σ. Νικομάνης, Δ. Νικομάνης, Γκίνης, Γούναρης, Αθ. Νικομάνης, Ευ. Νικομάνης, Ι. Νικομάνης, Μ. Νικομάνης. Έπαιξαν και οι: Ι. Νικομάνης Ι, Ι. Νικομάνης ΙΙ.

Η ανακοίνωση του Αστέρα
Μετά απο 2 χρόνια προσπαθειών όλων όσων πέρασαν κ βοήθησαν την ομάδα,αλλά, κ με τη βοήθεια της τύχης, καθώς εξαιτίας της απόσυρσης της ομάδας της Α.Ο. Μεσογγής, Messonghi football Club μας δόθηκε η ευκαιρία να παίξουμε μήνα Σεπτέμβριο μπαράζ ανόδου, καταφέραμε τελικά να πετύχουμε το στόχο μας, που ήταν η άνοδος στην Α ΕΠΣΚ. ΤΟ Σημερινό παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική καθώς ο αντίπαλος ήταν εμφανώς ανέτοιμος κ δεν προέβαλε σοβαρή αντίσταση, το σκορ της νίκης δεν έχει καμία σημασία. Συνεχίζουμε τη προετοιμασία μας καθώς η ομάδα με βάση το γεγονός ότι θα αγωνιστεί σε μια δυσκολότερη κατηγορία έχει πολύ δουλειά ακόμη μπροστά της.
Αύριο προπόνηση, καλη συνέχεια στην ομάδα του Faiax Marathia , συγχαρητήρια σε όλους για την νίκη κ την άνοδο, τέλος ευχόμαστε στο παίκτη μας Tasos Afthinos ο τραυματισμός του να είναι κάτι όχι σοβαρό.
#Vamos #Ateras