ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Μεγάλη νίκη – πρόκριση του Αστέρα Πετριτή με 9 παίκτες από το 75!Μεγάλη νίκη – πρόκριση του Αστέρα Πετριτή με 9 παίκτες από το 75!

Επίσημη πρεμιέρα με νίκη – πρόκριση για τον Αστέρα στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ. Ο σημερινός (Τετάρτη 20/9) αγώνας στο γήπεδο Πετριτή ανάμεσα στον γηπεδούχο Αστέρα και τον ΑΟ Κέρκυρα Κ 20 κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των αρκετών για την εποχή φιλάθλων από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Κρίθηκε με το πλασέ του Γαρδικιώτη στο 30΄μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών του Αστέρα.

Ακόμα φωνάζουν οι γηπεδούχοι για τις δυο αποβολές παικτών του Δ. Ίσερη στο 55’ και του Π. Λέσση στο 75’. Όχι απλά άδικες, αλλά ανύπαρκτες τις θεωρού οι γηπεδούχοι. Οι φιλοξενούμενοι θεωρούν τη  κόκκινη κάρτα του 55΄απόλυτα δικαιολογημένη, ενώ η δεύτερη κίτρινη στον Λέσση στο 75΄δόθηκε για διαμαρτυρία και φυσικά την «αλήθεια» την ξέρουν μόνο ο παίκτης και ο διαιτητής.

Πέρα από τα της διαιτησίας ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι το Α΄ ημίχρονο ανήκε στον Αστέρα που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο είχε την υπεροχή και εκτός από το γκολ είχε και ευκαιρίες με Πελάη, Δ. και Α. Ίσερη. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Κ. Χριστοφοράκη (δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής, οι επαγγελματίες Κέβεν, Τρεπεκλής και Μίσκου) δεν μπόρεσαν να απειλήσουν, εκτός από ένα σουτ του Νικολούδη που πέρασε άουτ.

Στο Β΄ ημίχρονο η αριθμητική υπεροχή του ΑΟΚ Κ20, λόγω της αποβολής από πολύ νωρίς του Δ. Ίσερη άλλαξε την εικόνα. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και απείλησαν τον Αστέρα. Είχαν δοκάρο στο 67΄με τον Γκίτση. Πιο ασφυκτική πίεση άσκησαν μετά το 75΄που οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 9, αλλά δεν έκαναν κλασικές ευκαιρίες. Βέβαια μετά το 75΄ άρχισε και το παιχνίδι των καθυστερήσεων, αφού είναι μεγάλο ντεζαβαντάζ να αγωνίζεται μια ομάδα με 9 παίκτες! Για αυτό και η νίκη – πρόκριση του Αστέρα έχει μεγάλη σημασία.

Διαιτησία: Κ. Γιούργας (πολλά παράπονα από τους γηπεδούχους), Σταμάτης, Μίχος

Οι συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ Πετριτή: (Γ. Χονδρογιάννης) Ριγανάς, Καλούδης, Π. Λέσης, Πολύζος, Καββαδίας, Σπ. Στούπας, Δ. Ίσερης, Γαρδικιώτης, Πελάης, Α. Ίσερης, Γράντος Έπαιξαν και οι: Τόμπρος, Κατσαρός


ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ Κ 20: (Κ. Χριστοφοράκης) Οικονομόπουλος, Τσάνης, Μπάρδος, Γκίτσης, Αποστολίδης, Παναγιωτίδης, Θεοδωρίδης, Λάμπογλου,Κέδρος, Νικολούδης, Αυλωνίτης. Έπαιξε και ο Στεργίου