ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Εκεί που μας χρωστούσανε, μας φάγανε και το βόδι! Υπερδιπλασιάζουν τα τέλη καθαριότητας!


Εκεί που μας χρωστούσανε, μας φάγανε και το βόδι! Υπερδιπλασιάζουν τα τέλη καθαριότητας!

Αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του corfutvnews.gr, σύμφωνα με το οποίο
καθαριότητας από 22 ευρώ που είναι σήμερα αυξάνονται σε 56 ευρώ, όπως αποκάλυψε η Μερόπη Υδραίου επικεφαλής του συνδυασμού ΚΕΡΚΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ μιλώντας στο πλαίσιο της εκπομπής ΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ του Corfutv, για την απόφαση της  πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κέρκυρας, που συνεδρίασε τη Δευτέρα, τότε τα πράγματα ξεπερνούν κάθε όριο. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ: Την είδηση επιβεβαίωσε με τηλεφωνική του παρέμβαση στην ίδια εκπομπή το Πρόεδρος του Συνδέσμου και Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σπύρος Ασπιώτης ο οποίος τόνισε μεταξύ των άλλων ότι μετά την λειτουργία του δεματοποιητή και τη λειτουργία του ΧΥΤΥ Λευκίμμης η απόφαση αυτή ήταν μονόδρομος.


Τι σημαίνει αυτό για τους κατοίκους του νησιού. Ότι ο Δήμος με τα χαράτσια  ανεβάζει το ήδη υψηλό κόστος ζωής την ώρα που έχει υποβαθμιστεί η ποιότητα ζωής. Την ώρα που τα σκουπίδια πνίγουν όλο το νησί με εικόνες ντροπής, άκρως δυσφημιστικές σε όλο τον κόσμο, την ώρα που η υγεία των κατοίκων κινδυνεύει, έρχονται οι τοπικοί μας άρχοντες να υπερδιπλασιάσουν τα τέλη!

Γενικότερα οι Δημότες της πόλης και ακόμα περισσότερο της υπαίθρου μέχρι τώρα πληρώνουν αδρά τα δημοτικά χαράτσια για υπηρεσίες υποβαθμισμένες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα εκτός από τα σκουπίδια είναι και το νερό. Η ΔΕΥΑΚ ακριβοπληρώνεται και οι διακοπές νερού καλά κρατούν!