ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Συλλήψεις σε Ύψο-πόλη για «μαϊμούδες»


Συλλήψεις σε Ύψο-πόλη για «μαϊμούδες»

Συνελήφθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις, δύο γυναίκες 22 και 36 ετών καθώς και ένας 43χρονος, για πώληση απομιμητικών προϊόντων.

Ειδικότερα, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς, με τη συνδρομή  εξουσιοδοτημένου πραγματογνώμονα των δικαιούχων εταιριών, διαπιστώθηκε

•    την Πέμπτη (28-09-2017) σε κατάστημα στην περιοχή του Ύψου, στο οποίο ήταν προσωρινά υπεύθυνη η 22χρονη, η διάθεση (376) συνολικά απομιμητικών προϊόντων (μπλουζάκια, παπούτσια, κα.) και

•    την Παρασκευή (29-09-2017) σε δύο διαφορετικά καταστήματα στην πόλη της Κέρκυρας, ιδιοκτησίας -αντίστοιχα- της 36χρονης και του 43χρονου, η διάθεση (160) και (242) απομιμητικών προϊόντων (ζώνες, υποδήματα)

Σε βάρος τους σχηματίσθηκαν αντίστοιχες δικογραφίες, για τα αδικήματα της  πλαστογραφίας και απάτης, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας  «περί Αθέμιτου Ανταγωνισμού, περί Σημάτων και περί Τελωνιακού Κώδικα».

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν θα διαβιβαστούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ τα προϊόντα κατασχέθηκαν.