ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Φιλική νίκη του Κρόνου με πολύ καλή απόδοση επί του Θεσπρωτού

ΦΩΤΟ Άννα Καββαδία

Φιλική νίκη του Κρόνου με πολύ καλή απόδοση επί του Θεσπρωτού

Τι και αν ο Θεσπρωτός αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική και έχει πολύ καλή ομάδα; Ο Κρόνος που τον αντιμετώπισε σήμερα Κυριακή (17/9) σε φιλικό αγώνα στο γήπεδο Περιβολίου κατάφερε τον νικήσει με 1 – 0. Φυσικά ισχύει η αρχή ότι τα αποτελέσματα σε φιλικά παιχνίδια λίγη σημασία έχουν. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι ο Κρόνος έδειξε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο μια μόλις εβδομάδα πριν ξεκινήσει τους επίσημους αγώνες. Επίσημη πρεμιέρα το Σάββατο στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι με αντίπαλο το αξιόμαχο συγκρότημα του Μ. Αλέξανδρου για το κύπελλο της ΕΠΣΚ.
ΦΩΤΟ Γ. Κουλούρης

Ο σημερινός φιλικός αγώνας που τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων για τα δεδομένα της εποχής ήταν πολύ δυνατός, αμφίρροπος και με πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Ωστόσο ο Κρόνος είχε τις πιο κλασικές ευκαιρίες και ένα δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του εξαιρετικού Κοιλιάρα.

Στο Α΄ ημίχρονο ο Σάλα έδειξε ότι φέτος θα είναι ακόμα πιο βελτιωμένος από πέρυσι που είχε σημαντική προσφορά και στο 25΄με πλασέ έγραψε το 1 – 0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο Β΄ ημίχρονο στο 70΄και στο 87΄χάθηκαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες με Κονισπολιάτη και «Γαμπρό» (Δ. Βλάσση) αντίστοιχα που δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από θέση τετ α τετ.
Γενικότερα οι παίκτες του Κρόνου είχαν διάθεση, πάθος, καλή κυκλοφορία της μπάλας και έπαιξαν πειθαρχημένο και ορθολογικό ποδόσφαιρο ικανοποιώντας τους φιλάθλους τους.
Ο Θεσπρωτός είχε πολύ καλά στοιχεία είχε δυο – τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με Πέντσα, Μπίκα και Ευθυμίου και γενικότερα έδειξε ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής. Διοίκηση και παίκτες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άψογη φιλοξενία του Κρόνου.
 
ΦΩΤΟ Γ. Κουλούρης
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Π. Νικόπουλος
Οι συνθέσεις
ΚΡΟΝΟΣ (Β. Ξάνθης) Ζάχος, Πουλημένος, Ανυφαντής, Πετρόγιαννης, Μεσημέρης, Στρατηγός, Κονισπολιάτης, Σάλα, Βλάσης, Κοιλιάρας, Κυριζάκης

Έπαιξαν και οι: Μ. και Ν. Σαγιάς, Χρ. και Π. Γραμμένος, Παπαστεργίου, Ασπιώτης, Ρέβης

ΦΩΤΟ Άννα Καββαδία

Θεσπρωτός: Παππάς, Σταυρίδης, Κωνσταντίνου Ι, Καρβούνης, Γώγος, Κωνσταντίνου ΙΙ, Μπλέτσας, Μπίκας, Ευθυμίου, Πέντσας, Ντιαρά.


Έπαιξαν και οι: Φούντζουλας, Κατσέλης Γ, Βαγγέλης, Λαγός, Μαχμούτ, Νικολάου.

ΦΩΤΟ Γ. Κουλούρης