ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Το δικό της κλειστό γυμναστήριο αποκτά η βόρεια ΚέρκυραΤο δικό της κλειστό γυμναστήριο αποκτά η βόρεια Κέρκυρα


 Την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στη βόρεια Κέρκυρα, προωθεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 800.000 ευρώ και σε συνεργασία με τον δήμο Κέρκυρας, εντάχθηκε ήδη στον τομέα του αθλητισμού και των αθλητικών υποδομών που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, μετά και τη σχετική έγκριση της πρότασης που ζήτησε και έλαβε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλ. Χαρίτση.

«Είναι αλήθεια ότι η παρούσα περιφερειακή αρχή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις υποδομές στον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Έμπρακτα, κι όχι με λόγια, στηρίζουμε τη νεολαία δίνοντας διέξοδο σε ασχολίες τέτοιες, που θωρακίζουν το μέλλον της. Δηλώνουμε ότι αγαπάμε τον αθλητισμό και έμπρακτα τον στηρίζουμε με τη δημιουργία νέων έργων, που θα βοηθήσουν τους συλλόγους, τα σωματεία και τους αθλητές στην καθημερινή τους άθληση. Επιλέγουμε να απαντήσουμε με έργα κι όχι με λόγια και στείρα αντιπαράθεση, σε εκείνους που η παρουσία τους στην πολιτική ζωή των νησιών μας ήταν απλά ένα ανέκδοτο. Έχουμε ακόμη δύο χρόνια μπροστά μας και το έργο που παράγουμε και θα αφήσουμε στα Ιόνια Νησιά, θα αποτιμηθεί στον κατάλληλο χρόνο από τους πολίτες. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουμε, ώστε να γνωρίζουν όλοι, σειρά άλλων έργων, που θα πραγματοποιήσουμε στα Ιόνια Νησιά, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες», ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του για το θέμα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου