ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η επιστήμη μίλησε: Αυτοί οι άνδρες χαρίζουν τους καλύτερους οργασμούς


Αυτοί οι άνδρες χαρίζουν τους καλύτερους οργασμούς
Η επιστήμη μίλησε.


Ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε την καρδιά μιας γυναίκας είναι να είστε καλοί, αστείοι και να μυρίζετε όμορφα, σύμφωνα με τελευταία έρευνα.

Πάνω από εκατό γυναίκες συμμετείχαν στην μελέτη, που εξέτασε το σεξουαλικό τους παρελθόν για να καταλήξει ποιός τύπος άνδρα τους έδινε τους περισσότερους οργασμούς. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτός είναι ένας τομέας που δεν έχουν γίνει επαρκής έρευνες.

«Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως την εξέλιξη του γυναικείου οργασμού και του ρόλου που αυτός παίζει στις ερωτικές σχέσεις. Ενώ ο ανδρικός οργασμός συνδέεται άμεσα με την αναπαραγωγή του είδους, ο γυναικείος δεν έχει συνδέεται εμφανώς με την αναπαραγωγή και την επιβίωση.  Τέλος, επιτυγχάνεται πολύ σπάνια μόνο μέσω της διείσδυσης, σε αντίθεση με τον ανδρικό».

Μερικά χαρακτηριστικά των ανδρών που είναι καλύτεροι στο κρεβάτι

Ελκυστικότητα
Χιούμορ
Δημιουργικότητα
Συναισθηματική ζεστασιά
Ωραία μυρωδιά
Ενδιαφέρονται για την γυναικεία ευχαρίστηση
Σεξουαλικά ταλαντούχοι

Οι γυναίκες αποκάλυψαν επίσης, πως οι άνδρες που τους χάριζαν τους περισσότερους οργασμούς, ήταν εκείνοι που επικοινωνούσαν πιο πολύ για τις αλλαγές στάσης κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτοί οι άνδρες είναι συνήθως πιο ανοιχτόμυαλοι όσο αφορά στα sex toys και αφιερώνουν πιο πολύ χρόνο στα προκαταρκτικά.

ΠΗΓΗ: popaganda