ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κέρκυρα: Στον Δήμαρχο το νέο Δ.Σ. του «Ολύμπου»


Κέρκυρα: Στον Δήμαρχο το νέο Δ.Σ. του «Ολύμπου»

 
Το Δήμαρχο Κέρκυρας, Κώστα Νικολούζο, επισκέφθηκε ο πρόεδρος, Δημοσθένης Σφήκας, και τα μέλη της νέας Διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΟΛΥΜΠΟΥ, Τάκης Πάγκαλης και Νίκος Γαστεράτος.

Ο κ. Σφήκας ενημέρωσε το Δήμαρχο για τις διοικητικές εξελίξεις μετά τις πρόσφατες εκλογές για τη νέα Διοίκηση του ιστορικού σωματείου, κυρίως, όμως, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΛΥΜΠΟΣ.

Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην ακαταλληλότητα του γηπέδου, με τα επακόλουθα προβλήματα για την ομάδα και τις ακαδημίες της, τα προβλήματα περίφραξης της εγκατάστασης, καθώς και τις οικονομικές οφειλές της ομάδας λόγω λειτουργικών εξόδων της.

Τόνισε ότι η Διοίκηση είναι αποφασισμένη να καταβάλει κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, έχοντας κοντά της τους φίλους του ΟΛΥΜΠΟΥ που μετράει ήδη 83 χρόνια ζωής. «Θέλουμε τη στήριξη της Αυτοδιοίκησης» είπε χαρακτηριστικά «για να ξεπεράσουμε και σε αυτή τη φάση τα προβλήματά μας και να διασφαλίσουμε την ύπαρξη της ομάδας μας. Θεωρούμε ότι φυσικός σύμμαχός μας είναι η Αυτοδιοίκηση και όχι οι πιθανοί επενδυτές».

Ο Δήμαρχος, από την πλευρά του, αναγνώρισε την ανάγκη στήριξης του ΟΛΥΜΠΟΥ και δεσμεύτηκε – μεταξύ άλλων – ότι θα φέρει το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, εξετάζοντας, παράλληλα, κάθε πρόσφορο τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων του.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Καρύδης και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Νίκος Κορακιανίτης.

ΠΗΓΗ: ert.gr, Λυκούργος Σκιαδόπουλος