ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Μελωδική συνάντηση κορυφής παιδικών και νεανικών χορωδιών στο Μέγαρο!Μελωδική συνάντηση κορυφής παιδικών και νεανικών χορωδιών στο Μέγαρο!


Παιδικές και νεανικές φωνές αντηχούν στη μεγάλη αίθουσα του Μεγάρου σε μια ξεχωριστή συνάντηση χορωδιών από την Αττική, τη Θεσσαλονίκη και την Κέρκυρα, σε ένα μελωδικό καλωσόρισμα για τη νέα καλλιτεχνική χρονιά.

Μια συναυλία με τραγούδια ελλήνων και ξένων συνθετών, με διασκευές επιτυχιών που άφησαν εποχή από τη ροκ-ποπ σκηνή και από και τον κινηματογράφο, με δημοφιλή αποσπάσματα έργων κλασικής αλλά και παραδοσιακής μουσικής από πολλές γωνιές της Γης! Οι νεαροί χορωδοί προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν μια βραδιά πολυφωνικής πανδαισίας: Choral Reflections στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 8:30 το βράδυ.

Σε αυτή τη μουσική «σκυταλοδρομία» συμμετέχουν η  Παιδική και Νεανική χορωδία ROSARTE σε διδασκαλία-διεύθυνση της Ρόζης Μαστροσάββα (πιάνο: Τζένη Σουλκούκη, καχόν: Ζωγραφένια Πεκλάρη, Περικλής Καλούμενος), η Παιδική χορωδία «Νέων Εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα» που διευθύνει ο Νίκος Μαλλιάρας (διδασκαλία χορωδίας, πιανιστική συνοδεία: Σάββας Ρακιντζάκης), η Χορωδία Ι. Ν. Αγίων Κυρίλλου & Μεθοδίου Θεσσαλονίκης που εμφανίζεται στο Μέγαρο υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση της Μαρίας Έμμας Μελιγκοπούλου (πιάνο: Νίκος Ζαφρανάς), η Παιδική Χορωδία Κέρκυρας σε διδασκαλία-διεύθυνση της Χριστίνας Καλλιαρίδου (πιάνο: Έλλη Γλαρού) και το Νεανικό Φωνητικό Σύνολο VOCAL INVENTIONS που παρουσιάζει το πρόγραμμά του υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση της Όλγας Αλεξοπούλου.

Παιδική Χορωδία Κέρκυρας

Διδασκαλία-διεύθυνση: Χριστίνα Καλλιαρίδου

Παιδική Χορωδία «Νέων Εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα»

Διδασκαλία-διεύθυνση: Νίκος Μαλλιάρας

Παιδική και Νεανική Χορωδία Ι. Ν. Αγίων Κυρίλλου & Μεθοδίου Θεσσαλονίκης

Διδασκαλία-διεύθυνση: Μαρία Έμμα Μελιγκοπούλου

Παιδική και Νεανική Χορωδία Rosarte

Διδασκαλία-διεύθυνση: Ρόζη Μαστροσάββα

Νεανικό Φωνητικό Σύνολο Vocal Inventions

Διδασκαλία-διεύθυνση: Όλγα Αλεξοπούλου


CULTURENOW