ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων καλεί σε συλλαλητήριο για την άφιξη Τσίπρα στην ΚέρκυραΚαι η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων καλεί σε συλλαλητήριο για την άφιξη Τσίπρα στην Κέρκυρα

 

Και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων καλεί σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την άφιξη του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα στην Κέρκυρα την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 7μ.μ. στο Σαρόκο. Στην ανακοίνωσής τονίζει μεταξύ άλλων ότι «αυξάνεται και η εκμετάλλευση στους χώρους δουλειάς τόσο με το παραπέρα τσάκισμα των όρων εργασίας όσο και με τις περικοπές στο εργατικό και λαϊκό εισόδημα». Και ότι «ανάπτυξη θεωρούν το ξεκλήρισμα των φτωχών αγροτών».

 

 

Στην ανακοίνωση η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων αναφέρει:

 

Η παρουσία των πρωθυπουργών της Ελλάδας και της Ιταλίας στην Κέρκυρα στις 14 του Σεπτέμβρη υπογραμμίζει με αδιαμφισβήτητο τρόπο τι σημαίνει ανάπτυξη για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

 

Στην Κέρκυρα η τουριστική ανάπτυξη εξελίσσεται ραγδαία τα τελευταία πέντε χρόνια (επενδύσεις, υποδομές, αύξηση επισκεπτών). Το ίδιο ραγδαία αυξάνεται και η εκμετάλλευση στους χώρους δουλειάς τόσο με το παραπέρα τσάκισμα των όρων εργασίας όσο και με τις περικοπές στο εργατικό και λαϊκό εισόδημα.

 

Στην Κέρκυρα έγιναν και γίνονται έργα και υποδομές δεκάδων εκατομμυρίων με αποκλειστικό σκοπό τη διευκόλυνση των ξενοδοχειακών ομίλων (λιμάνια, αεροδρόμιο, μαρίνες).

 

Η ανάπτυξη που διαλαλά ο κύριος πρωθυπουργός περιλαμβάνει εκτός της αύξησης των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών και τον αποκλεισμό των κερκυραίων ελαιοπαραγωγών από τα κτήματά τους λόγω πλήρους ανυπαρξίας αγροτικών δρόμων.

 


Έτσι εννοούν την ανάπτυξη με το ξεκλήρισμα των φτωχών αγροτών.