ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Εικόνα ντροπής: Άνεργος αγωνιστής οδηγείται με χειροπέδες στη φυλακή! - ΒΙΝΤΕΟ


Εικόνα ντροπής: Άνεργος αγωνιστής οδηγείται με χειροπέδες στη φυλακή!


Άνεργος αγωνιστής του κινήματος των διοδίων οδηγείται σιδηροδέσμιος στη φυλακή.
Εικόνα ντροπής για την κοινωνία, θα στοιχειώνει τον ύπνο κάθε συριζαίου.
Αφού καπηλεύτηκαν ξεδιάντροπα τους αγώνες του λαού για να ανέβουν στις κυβερνητικές καρέκλες, αφού πέταξαν στα σκουπίδια το περήφανο ταξικό «ΟΧΙ!», εξαπέλυσαν βάρβαρη επίθεση στον κόσμο της εργασίας και τα δημοκρατικά δικαιώματα λειτουργώντας σαν αβανταδόροι του κεφάλαιου.

Σήμερα ένας αγωνιστής καταδικάστηκε από το Πρωτοδικείο της Καλαμάτας και επειδή δεν είχε να πληρώσει τα 2400 ευρώ συν τα πρόστιμα που του επιβλήθηκαν, οδηγήθηκε με χειροπέδες στη φυλακή. Σήμερα ο τσεκουροφόρος Βορίδης κάθεται στα έδρανα της αντιπολίτευσης, όμως ο νόμος του «τσεκουρώνει» τον κόσμο της εργασίας, τον κόσμο του αγώνα. Η λέξη αλήτες, είναι κοσμητικό επίθετο γι’ αυτούς που σήμερα φυλακίζουν αγωνιστές του κινήματος κατά των διοδίων ενώ παράλληλα απεργάζονται την αρπαγή λαϊκών σπιτιών με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, μιλώντας μάλιστα με θράσος στο όνομα της αριστεράς.

Στο βίντεο που ακολουθεί μιλούν ο ίδιος ο Στράτος Δασκαρόλης και ο περιφερειακός σύμβουλος με την Ανταρσία στο Μωριά – Συμπόρευση για την Ανατροπή, Γιώργος Τζαμουράνης:


ΠΗΓΗ: pandiera.gr