ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Έπεσε ένας μεγάλος μύθος του σεξ: Αυτό είναι που θέλουν οι άνδρεςΈπεσε ένας μεγάλος μύθος του σεξ: Αυτό είναι που θέλουν οι άνδρεςΟι επιθυμίες και οι φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών γύρω από το σεξ διαφέρουν. Τουλάχιστον αυτό είχαν δείξει οι έως τώρα έρευνες που είχαν διεξαχθεί για τη σεξουαλική δραστηριότητα των δύο φύλων, δημιουργώντας και κάποια στερεότυπα σχετικά με την ερωτική συμπεριφορά ανδρών και γυναικών.

Όχι πια.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Σχολή Δημόσιας Υγείας-Μπλούμινγκτον του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα, και στην οποία συμμετείχαν 2.000 ενήλικες αποδείχθηκε ότι αυτό που οι άνδρες επιθυμούν από το σεξ είναι... τα χάδια, οι αγκαλιές, τα φιλιά και γενικότερα μια ρομαντική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Όσον αφορά, δε, στις διαφορές ανδρών και γυναικών στη σεξουαλική συμπεριφορά, η έρευνα έδειξε ότι το 65% των ανδρών και το 54% των γυναικών είχαν μοιραστεί γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίες του. Επίσης, το 21% των γυναικών και μόλις το 8% των ανδρών δήλωσε ότι δεν αυτοϊκανοποιείται ποτέ.

Κατά τα λοιπά, οι συμμετέχοντες στην έρευνα όταν ρωτήθηκαν για τις προτιμήσεις τους σχετικά με διάφορες σεξουαλικές πράξεις, έδειξαν μια τάση... συντηρητισμού, καθώς απέρριψαν τις διαστροφές, υπέρ του ρομαντισμού και της συντροφικότητας.

Μάλιστα...
ΠΗΓΗ: topontiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου