ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Λαϊκή συνέλευση στο Τεμπλόνι: Ελάτε να δείτε την τραγική κατάσταση


Λαϊκή συνέλευση στο Τεμπλόνι:  Ελάτε να δείτε την τραγική κατάσταση

Πρόσκληση προς όλους τους κατοίκους, τους φορείς και τους «επισήμους» για την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στο ΧΥΤΑ Τεμπλονίου απευθύνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής για να εξακριβώσουν όλοι την τραγική κατάσταση. Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του …

Η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Τεμπλονίου:

Επειδή η χωματερή Τεμπλονίου δεν είναι προσωπική υπόθεση των κατοίκων Τεμπλονίου αλλά αφορά όλους τους Κερκυραίους πολίτες.

Ανοικτή πρόσκληση προς τα σωματεία, τους φορείς, την Τοπική Αυτοδιοίκηση (Δήμαρχο, Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας, ΣΥΔΙΣΑ και υπηρεσιακούς παράγοντες περιφέρειας κλιμακίου ελέγχου περιβάλλοντος ΠΙΝ), την αντιπολίτευση, βουλευτές του νησιού, Κερκυραίους πολίτες και τα ΜΜΕ του νησιού μας.

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 7μ.μ. σας καλούμε στο χώρο της χωματερής Τεμπλονίου για μια ανοιχτή συζήτηση με καταθέσεις απόψεων και προτάσεων σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Κέρκυρα η οποία είναι τραγική από την αποκομιδή έως και την υποδοχή και τη ρήψη τους στον υποτιθέμενο ΧΥΤΑ.

Καλείστε λοιπόν την Κυριακή στο χώρο που δραστηριοποιείται η χωματερή, εκτός της αποκομιδής για την οποία έχετε ήδη άποψη επειδή συμβαίνει καθημερινά μπροστά σας, να γνωρίσετε τον μέχρι τώρα τρόπο διαχείρισης με την υφιστάμενη τραγική κατάσταση που επικρατεί αλλά και τον μελλοντικό, αναλαμβάνοντας ο καθένας μας τις σχετικές ευθύνες διαχρονικά και μελλοντικά.