ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Έριξαν σκουπίδια στην πόρτα του ΔημαρχείουΚέρκυρα: Έριξαν σκουπίδια στην πόρτα του Δημαρχείου


Αρκετά σκουπίδια έριξαν τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από την πόρτα του Δημαρχείου στο Μαράσλειο άγνωστοι αντιδρώντας γα τα προβλήματα με την μη αποκομιδή των απορριμμάτων στην πρώην ενότητα Κασσωπαίων, όπως αναφέρει πινακίδα που τοποθέτησαν δίπλα από τα σκουπίδια.

Συγκεκριμένα μαζί με τα σκουπίδια υπήρχε και μία πινακίδια όπου αναφερόταν χαρακτηριστικά τα εξής ” Εμείς ζούμε σε αυτή την κατάσταση 2 χρόνια. Χώρος αποκομιδής απορριμάτων μας είπαν….όχι χωματερή. Δημοτικό Διαμέρισμα πρώην Δήμου Κασσωπαίων΄΄.

Σημειώνουμε ότι μετά από λίγο τα απορρίμματα μαζεύτηκαν. Υπενθυμίζουμε τις έντονες αντιδράσεις των κατοίων σε Κασσιώπη, Γιμάρι και Νισάκι με αφορμή τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί με την μη αποκομιδή των απορριμμάτων όλο το καλοκαίρι.

Πρόσφατα ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Ασπίωτης μιλώντας στο Κερκυραϊκό κανάλι είχε παραδεχτεί το πρόβλημα σημειώνοντας ωστόσο ότι η δημοτική αρχή πριν 1,5 χρόνο είχε λάβει απόφαση για ιδιώτη ωστόσο τότε είχαν αντιδράσει τοπικά συμβούλια με αποτελέσματα να προχωρήσει ποτέ.

ΠΗΓΗ: Corfu Tv News