ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Α. Βοσνιάδης: «Πολύτιμος βαθμός - συγχαρητήρια στα παιδιά »


Α. Βοσνιάδης: «Πολύτιμος βαθμός - συγχαρητήρια στα παιδιά »

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας και την συνολική εικόνα της ομάδας του κόντρα στον Πλατανιά δήλωσε ο τεχνικός της Κέρκυρας, Αλέκος Βοσνιάδης.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το Πλατανιάς – Κέρκυρα 0-0:


«Ένας πολύτιμος βαθμός για εμάς απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ο Πλατανιάς είναι μία ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια έχει την ηρεμία, έχει τον τρόπο, έχει πολύ καλό προπονητή. Ξέραμε ότι θα δυσκολευτούμε πολύ, προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά στο ξεκίνημα για να μπορέσουμε να αιφνιδιάσουμε, ήρθαν οι δυο μεγάλες μας ευκαιρίες εκεί, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Είναι σημαντικό όταν βγαίνουν τέτοιες ξεκάθαρες φάσεις να μπορείς να προηγηθείς εκτός έδρας. Ήταν φυσιολογικό στο δεύτερο ημίχρονο να ανεβάσει την πίεση ο Πλατανιάς, κάναμε κι εμείς πολλά εύκολα φάουλ που χτυπήθηκαν γύρω από την περιοχή μας και δημιουργήθηκαν φάσεις. Δεν μπορέσαμε στη φάση του Γκόμες να ανοίξουμε το σκορ εμείς, πήγαμε μέχρι το τέλος και πήραμε ένα σπουδαίο πόντο.

Έχουμε πει ότι ψάχνουμε παντού τους βαθμούς, σε όλα τα παιχνίδια, είμαστε ικανοποιημένοι. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τη διάθεση, εννοείται ότι πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα, όταν μας δίνεται η ευκαιρία να τελειώνουμε τα παιχνίδια ή να τελειώνουμε φάσεις. Ήρεμα συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας, με ένα ενδιάμεσο για το Κύπελλο. Σε όλα τα παιχνίδια να έχουμε τη συγκέντρωσή μας και την προσοχή μας για να μπορούμε στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας. Καλή συνέχεια στον Πλατανιά και τον κ. Παράσχο, ευχόμαστε το καλύτερο.

Φάσεις έκαναν και οι δύο ομάδες, και οι δύο θα μπορούσαν να κερδίσουν. Αν είχαμε ανοίξει εμείς το σκορ στην αρχή, θα ήταν τελείως διαφορετικό το παιχνίδι. Ο Πλατανιάς δεν είχε νίκη, σίγουρα ήθελε σε αυτό το παιχνίδι να πετύχει τους τρεις βαθμούς, φαινόταν ότι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού είχε άγχος. Μπορούσαμε και στο κλείσιμο του παιχνιδιού, πάνω στην πίεση που δεχόμασταν, να κάνουμε το γκολ με τον Γκόμες. Πολλά μπορούσαν να συμβούν. Ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να το κερδίσει οποιοσδήποτε. Πάντως, παρόλο που δεν επιτεύχθηκε τέρμα, είχε ρυθμό, είχε φάσεις και από τις δυο μεριές και όσοι ήρθαν να το δουν είδαν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι».