ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Συνεχίζει το Sandy Beach με ιδιοκτήτη την οικογένεια ΡίζουΣυνεχίζει το Sandy Beach με ιδιοκτήτη την οικογένεια Ρίζου

Άλλο ένα επεισόδιο στη δικαστική διαμάχη για το Sandy Beach που συνεχίζει τη λειτουργία του υπό την οικογένεια του κ. Ρίζου καθώς με κοινή συμφωνία των διαδίκων ανεστάλη η εκτέλεση μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου. Οι εργαζόμενοι άκουσαν με ικανοποίηση την απόφαση αυτή, καθώς εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη συνέχεια της εργασίας τους.

Προηγούμενες δικαστικές αποφάσεις είχε κερδίσει η πλευρά της AQUIS, αλλά η πλευρά Ρίζου είχε προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα, αιτούμενη προσωρινή διαταγή για να μην «περάσει» ξανά το 2500 κλινών ξενοδοχείων στην AQUIS. Το σίριαλ φαίνεται να έχει και συνέχεια. .
 
 Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδοχουπαλλήλων Κέρκυρας
Σταμάτης Πελάης σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου παύσης λειτουργίας του ξενοδοχείου τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Οι επιχειρηματικοί ανταγωνισμοί των εταιρειών AQUIS και Αγ. Γεώργιος ΑΞΤΕ (όπως αυτοί εμφανίζονται στο προσκήνιο) οδηγούν σε αδιέξοδο και πιθανά σε παύση της λειτουργίας του ξενοδοχείου SANDY με σοβαρές συνέπειες για τους εργαζόμενους , τους τουρίστες και τον κερκυραϊκό τουρισμό.