ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Οι δηλώσεις των προπονητών για το Αστέρας Πετριτή – Ολυμπιάδα Καρουσάδων 1 – 0


Οι δηλώσεις των προπονητών για το Αστέρας Πετριτή – Ολυμπιάδα Καρουσάδων 1 – 0

Μετά τον αγώνα στο γήπεδο του Πετριτή την Κυριακή 15/10 που ο Αστέρας επικράτησε επί της Ολυμπιάδας, οι δυο προπονητές δήλωσαν αποκλειστικά στο www.argyrades.gr


Γιάννης Χονδρογιάννης (Αστέρας Πετριτή): «Παίξαμε με μια δύσκολη ομάδα με ιστορία στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο.. Παίξαμε πολύ καλά στο Α΄ ημίχρονο, ενώ είμαστε μέτριοι έως καλοί στο Β΄. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι από το Α΄ ημίχρονο, αλλά δεν τα καταφέραμε, με αποτέλεσμα να ψιλοκινδυνεύσουμε  σε δυο φάσεις που δημιούργησαν οι αντίπαλοί μας στο Β΄ ημίχρονο. Από εκεί και πέρα είμαστε καλύτεροι και δίκαια πήραμε τη νίκη. Εύχομαι καλή συνέχεια, με επιτυχίες, στην πρώην ομάδα μου την Ολυμπιάδα».


Σάββας Σιδερόπουλος (Ολυμπιάδα Καρουσάδων): «Ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά και μας αιφνιδίασε. Όμως και εμείς είχαμε την ατυχία από το ζέσταμα να μην έχουμε στη διάθεσή μας δυο ποδοσφαιριστές. Δίκαιη η νίκη του Αστέρα που είχε καλύτερα πατήματα. Δε θα σταθώ στη φάση του γκολ,  αν η μπάλα πέρασε ή δεν πέρασε τη γραμμή. Εμείς στο Β΄ ημίχρονο ισορροπήσαμε και μένω ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τρία παιδιά κάτω των 17 που μπήκαν στο Β΄ ημίχρονο και έπαιξαν πολύ καλά. Ήταν ένα αγώνας που είχε ιδιαιτερότητες, αφού πέρυσι είχα περάσει από τον πάγκο του Αστέρα, ενώ παράλληλα και οι δυο προπονητές αλλάξαμε ομάδες. Είναι ακόμα μακρύς ο δρόμος και εύχομαι σε κάθε ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της».