ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κρόνος – Οδυσσέας Αυλιωτών 2 – 0: Οι δηλώσεις των δυο προπονητών στο www.argyrades.gr


Κρόνος – Οδυσσέας Αυλιωτών 2 – 0: Οι δηλώσεις των δυο προπονητών στο www.argyrades.gr

Μετά τον χθεσινό, Κυριακή 8/10 αγώνα του γηπέδου Περιβολίου ανάμεσα στον Κρόνο και τον Οδυσσέα Αυλιωτών που έληξε 2 – 0 υπέρ των γηπεδούχων, οι δυο προπονητές έκαννα τις παρακάτω δηλώσεις στο www.argyrades.gr

Βασίλης Ξάνθης (Κρόνος): Σημαντική νίκη – Συγχαρητήρια σε όλους

«Μετά το αποτέλεσμα της πρεμιέρας, θέλαμε σήμερα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Νικήσαμε δίκαια, πετύχαμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Οι παίκτες μου ήταν σοβαροί, είχαν θέληση και πάθος. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά, αξίζουν συγχαρητήρια. Πολλά συγχαρητήρια και στους φιλάθλους μας για τη συμπαράσταση».

Γιάννης Γκαμπέτας (Οδυσσέας Αυλιωτών): Ανταγωνιστικοί μέχρι την άδικη αποβολή – Δίκαιο τα αποτέλεσμα


«Μέχρι την αποβολή του παίκτη μας είμαστε ανταγωνιστικοί και είχαμε ευκαιρίες παρά την υπεροχή του Κρόνου. Θεωρώ την αποβολή άδικη. Ο Κρόνος με έμπειρους και από υψηλκότερες κατηγορίες παίκτες είχε την υπεροχή, αλλά δεχτήκαμε γκολ από δικά μας ατομικά λάθη, που δυστυχώς τα πληρώσαμε. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Εύχομαι στον Κρόνο να πετύχει τους στόχους του. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα με παίκτες που έχουν καλό χαρακτήρα και πιστεύω ότι το μέλλον μας ανήκει. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστιόμαστε και να πετύχουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα και άνετα την παραμονή μας στην κατηγορία».