ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Εύκολα ο Αστέρας την ΑΕ Καναλίων 2 - 0


Εύκολα ο Αστέρας την ΑΕ Καναλίων 2 - 0

Δε δυσκολεύτηκε ο Αστέρας να νικήσει 2 – 0 στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι τη νεοφώτιστη ΑΕ Καναλίων και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες.
Προηγήθηκε με δυο γκολ του νεαρού Δ. Αργυροκαστρίτη στο Α΄ημίχρονο και στο Β΄διαχειρίστηκε το σκορ κρατώντας δυνάμεις εν όψει του ντέρμπι του Κυπέλλου την Τετάρτη 25/10 με τον Κρόνο.


Πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο  μετά από εξαιρετική ενέργεια του Γράντου που πάσαρε στον Μάμαλο ο οποίος «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Αργυροκαστρίτη..

Πριν από το 20' ο Ίσερης βρίσκει ωραία τον Μάμαλο και αυτός με τη σειρά του τον Αργυροκαστρίτη που διαμορφώνει το 0 – 2 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
Στο Α΄ ημίχρονο ο Αστέρας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και κυριάρχησε χάνοντας και άλλες ευκαιρίες με Αργυροκαστρίτη και Δ. Ίσερη, Πελάη, Μάμαλο που βρέθηκαν απέναντι σε έναν πολύ καλό Ντάικο.

Στο Β΄ ημίχρονο ο Αστέρας διαχειρίστηκε το υπέρ του 2 – 0, χωρίς να ασκήσει ή να δεχτεί πίεση. Με εξαίρεση τη φάση για την ΑΕ Καναλίων με τον Καμμένο στο 70' που δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Έτσι η Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Αστέρα που έχει δύο στα δύο εκτός, ήταν μια εύκολη υπόθεση


Διαιτησία: Τόμπρος, Διαβάτης, Γραικός

ΑΕ ΚΑΝΑΛΙΩΝ (Ν. Καμμένος): Ντάικος, Κουλούρης, Φίλιππας, Ραρής, Ντόντα, Τσουκαλάς, Μπράτος, Δημητριάδης, Γουτίδης, Μελίδης, Καμμένος. Έπαιξαν και οι: Ριστάνης, Γιαννάκης, Παππάς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Γ. Χονδρογιάννης): Ριγανάς, Καλούδης, Γράντος, Αυλωνίτης, Πολύζος, Γαρδικιώτης, Δ. Ισερης, Πελάης, Αργυροκαστρίτης, Μάμαλος, Αντ. Ισερης. Έπαιξαν και οι: Κωνσταντόπουλος, Ι. Λέσσης, Σπ. Στούπας.

 ΦΩΤΟ PIRANHAS