ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΑΕ Λευκίμμης – Ατρόμητος Στρογγυλής 2 – 0


ΑΕ Λευκίμμης – Ατρόμητος Στρογγυλής 2 – 0

Η διαφορά δυο κατηγοριών ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ατρόμητο προμήνυε και τον τελικό νικητή σήμερα (Τετάρτη 25/10) στο γήπεδο Λευκίμμης. Έτσι η ΑΕΛ πιο άνετα από ό, τι δείχνει το τελικό σκορ πέρασε στην επόμενη φάση με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της και χωρίς να προκύψει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. 

Συντριπτική υπεροχή για την ΑΕΛ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χάνοντας ευκαιρίες με το τσουβάλι με τους Λεπενιώτη, Μπονέρη, Αναστασιάδη (Ντέκο), Ηλία, Βούλγaρη, Χρ. Γεωργοπάλη και Τσεβανέδη.

Ωστόσο από το πρώτο μισάωρο περίπου του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν καθαρίσει τον αγώνα με γκολ των «Ντέκο» (Αναστασιάδη) στο 10΄με πέναλτι και του Χρ. Γεωργοπάλη στο 33’. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το δοκάρι του Κομνηνάκη στο 75΄ και μια καλή φάση του Ατρόμητου στο 85΄σε καλή εκτέλεση φάουλ του Κ. Γραικού, αλλά ο Μπράτος με κεφαλιά δε βρήκε στόχο.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (Γ. Σφακιανάκης): Κορμπάς, Βούλγαρης, Κουλούρης, Βασιλάκης, Μυρίλλας, Βλάχος, Ηλίας, Αναστασιάδης, Γεωργοπάλης, Λεπενιώτης, Μπονέρης. Έπαιξαν και οι: Θεοδωράκης, Κομνηνάκης, Τσεβανέδης, Σαμουίλης

Α
ΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ (Αλαμάνος): Αβραμιώτης, Λιούμπας, Τανούτσι, Κ. Γραικός, Αλ. Γιαννούλης, Κ. Κασίμης, Α. Γιαννούλης, Λουκά, Γαστεράτος, Φωτοδήμος. Έπαιξαν και οι: Σουρβίνος, Πακτίτης