ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κρόνος – Οδυσσέας Αυλιωτών 2 - 0 Τελικό Σκορ

Κρόνος – Οδυσσέας Αυλιωτών 2 - 0 Τελικό Σκορ
Πολύς κόσμος, περίπου 400,  σήμερα Κυριακή 8/10 είδε και ικανοποιήθηκε από τον Κρόνο που έπαιξε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Τελικό σκορ Κρόνος – Οδυσσέας Αυλιωτών 2 – 0.
Με τον Κρόνο να έχει την υπεροχή και στο Β΄ημίχρονο, χωρίς να φορτσάρει. Έχασε ευκαιρίες- όχι κλασικές – με Ασπιώτη, «Γαμπρό», Κυριζάκη. Οι φιλοξενούμενοι δυο μακρινά σουτ είχαν που δεν απείλησαν τον Ζάχο.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο πρόεδρος Γ. Καραϊσαρλής τίμησε τον πρώτο πρόεδρο του Κρόνου, τον Γεώργιο Καββαδία (Νοσοκόμο) που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου. Την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε ο γιος του εκλιπόντος, ο Αλέξης Καββαδίας. (Αναλυτικό ρεπορτάζ αργότερα)


Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο πρόεδρος Γ. Καραϊσαρλής τίμησε τον πρώτο πρόεδρο του Κρόνου, τον Γεώργιο Καββαδία (Νοσοκόμο) που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 3 Οκτωβρίου. Την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε ο γιος του εκλιπόντος, ο Αλέξης Καββαδίας. (Αναλυτικό ρεπορτάζ αργότερα)

Α΄Ημίχρονο:


Στον αγώνα της Κυριακής 8/10 που ξεκίνησε στις 16.30 ο Κρόνος με δυο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του Α΄ημιχρόνου προηγείται με 2 – 0. Κυριζάκης στο 35΄με σουτ έξω από την περιοχή και Παπαστεργίου στο 44 διαμόρφωσαν το 2 – 0 που είναι το σκορ του Α΄ημιχρόνου. Καλύτερος ο Κρόνος, έχει την υπεροχή και πολλές ευκαιρίες. Δοκάρι ο Κοιλιάρας στο 12’. Ο ίδιος πολύ καλό φάουλ απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Από το 30΄αποβολή παίκτη του Οδυσσέα που αγωνίζεται με 10.

Αναλυτικό ρεπορτάζ αργότερα

ΦΩΤΟ ΑΒΚ