ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Εκδήλωση του Επιμελητηρίου για τα κόκκινα δάνεια - Δευτέρα 30 Οκτωβρίου


Εκδήλωση του Επιμελητηρίου για τα κόκκινα δάνεια - Δευτέρα 30 Οκτωβρίου

 
Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σε συνεργασία με την «Business Support Services», ενημερώνει ότι θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός ως μια μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 18:00 στο Επιμελητήριο.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γεώργιο Χονδρογιάννη θα περιγραφεί η παρούσα κατάσταση, το πεδίο εφαρμογής του νόμου και τα κριτήρια επιλεξιμότητας, τα απαιτούμενα της αίτησης και τα μυστικά της υποβολής και θα σκιαγραφηθεί η διαδικασία μετά την υποβολή της αίτησης. Θα γίνει ενημέρωση για τα βασικά στοιχεία της μελέτης βιωσιμότητας.

Το Επιμελητήριο καταλήγει με την παραίνεση προς τους επιχειρηματίες που δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους λέγοντας ότι «σήμερα που έχουν κλείσει 280.000 επιχειρήσεις και 450.000 επιχειρήσεις ή ιδιώτες έχουν κόκκινο δάνειο δεν είναι ενοχικό να έχεις πρόβλημα με τις υποχρεώσεις σου. Δεν πρέπει ούτε να ντρέπεσαι ούτε να αυτό-μαστιγώνεσαι.Κυρίως δεν επιτρέπεται να είσαι αδρανής.

Η ενημέρωση και η εκπαίδευση είναι σημαντικό εφόδιο»