ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Κρόνος τίμησε τη μνήμη του πρώτου προέδρου, Γ. Καββαδία (Νοσοκόμου) - 5 ΦΩΤΟ


Ο Κρόνος τίμησε τη μνήμη του πρώτου προέδρου, Γ. Καββαδία (Νοσοκόμου) - ΦΩΤΟ

Ο Κρόνος ξέρει να τιμά και να διατηρεί τις μνήμες από ανθρώπους που έχουν προσφέρει. Με περίσσια ευαισθησία ο Πρόεδρος Γ. Καραϊσαρλής και το ΔΣ τίμησαν τη μνήμη του Γεώργιου Καββαδία που ήταν ο πρώτος πρόεδρος του Κρόνου το 1968 που ιδρύθηκε.


Ο Γεώργιος Καββαδίας, ο Νοσοκόμος, όπως ήταν γνωστός στην ευρύτερη περιοχή απεβίωσε σε ηλικία 90 χρονών την προηγούμενη Τρίτη 3/10. Ένας άνθρωπος εξαιρετικός στο ήθος και τον χαρακτήρα ξεχώριζε για τις αρχές του και εργάστηκε με συνέπεια ως Νοσοκόμος προσφέροντας πολυτιμότατες υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή ανακουφίζοντας συνανθρώπους από τον πόνο και τις αρρώστιες. Εξαιρετικός συνεργάτης κάθε γιατρού που ερχόταν στις Αργυράδες, είχε με όλους τις καλύτερες σχέσεις. Άνθρωπος κοινωνικός και αγαπητός είχε κοινωνική δράση. Από τα ιδρυτικά μέλη του Κρόνου εκλέχτηκε το 1968 πρόεδρος. Το έφερε η μοίρα να φύγει από τη ζωή λίγους μήνες πριν ο Κρόνος συμπληρώσει τον πρώτο μισό αιώνα ζωής.


Την προσφορά του δεν ξέχασε ο πρόεδρος Γ. Καραϊσαρλής και το ΔΣ. Έτσι στην ανάπαυλα του ημιχρόνου του χθεσινού (Κυριακή 8/10) αγώνα Κρόνου – Οδυσσέα Αυλιωτών τίμησαν τη μνήμη του Γεώργιου Καββαδία (Νοσοκόμου).
Την αναμνηστική πλακέτα απένειμε ο Πρόεδρος Γ. Καραϊσαρλής και παρέλαβε ο γιος του εκλιπόντος, ο Αλέξης Καββαδίας.


Ο Αλέξης Καββαδίας σε δηλώσεις του στο www.argyrades.gr τόνισε:
«Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου τον Πρόεδρο Γ. Καραϊσαρλή και το ΔΣ του Κρόνου για την ευαισθησία να τιμήσουν τη μνήμη του πατέρα μας, του πρώτου προέδρου της ομάδας. Εύχομαι υγεία σε όλους να είναι πάντα καλά και την άνοιξη να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Το 2018 που ο Κρόνος συμπηρώνει 50 χρόνια από την ίδρυσή του πρέπει να είναι η χρονιά του!».ΦΩΤΟ ΑΒΚ