ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Πώς η Αναγέννηση έφτασε στο θριαμβευτικό 6 – 0 επί του Ηρακλή Αγ. Δέκα (ΦΩΤΟ)


Πώς η Αναγέννηση έφτασε στον θριαμβευτικό 6 – ο επί του Ηρακλή Αγ. Δέκα

Τι και αν το Σάββατο θύμιζε καλοκαίρι; Η Αναγέννηση σαν καταιγίδα σάρωσε στο γήπεδο του Περιβολίου τον Ηρακλή Αγ. Δέκα παίρνονταςι μια μεγάλη σε έκταση, σε ουσία και σε ψυχολογία νίκη με το θριαμβευτικό 6 – 0 με τον δεινό σκόρερ Ι. Μίτσουλη να πετυχαίνει καρέ των γκολ!
Μόλις στο 5΄με εκπληκτικό σουτ πολύ έξω από την περιοχή «κρέμασε» τον Βάις και άνοιξε τη λεωφόρο του θριάμβου. Συνε΄χισε να σκοράρει στο 20΄και στο 43΄διαμορφώνοντας το 3 – 0 που ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου. Ο Ασπιώτης ήταν ο δημιουργός των περισσοτέρων γκολ. Αλλά όλη η ομάδα είχε μεγάλη συνδρομή στη θριαμβευτική νίκη.Με την έναρξη του Β΄ημιχρόνου συνεχίστηκε η καταιγίδα των γκολ με τον Γ. Μίαρη (Καρσελά) να σημειώνει το 4 – 0. Ο Μίτσουλης στο 70’ πέτυχε το τέταρτο προσωπικό του γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5 – 0.
Στο 80’ ο Θ. Μίαρης διαμόρφωσε το τελικό 6 -0 υπέρ της Αναγέννησης που έχασε πολλές ευκαιρίες με Ασπιώτη Γ. Μίαρη , Γ. Μίαρη (Καρσελά), Μίτσουλη, αλλά όταν πετυχαίνεις 6 γκολ οι χαμένες ευκαιρίες είναι μια λεπτομέρεια.
Το σφύριγμα της λήξης από τον Μυρισκλάβο έδωσε τη δυνατότητα σε παίκτες και φιλάθλους να πανηγυρίσουν μια μεγάλη νίκη.


Οι συνθέσεις:

ΑΝΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ: (Μ. Μίτσουλης), Σμοϊλης, Ν. Μίαρης, Χρ. Νικομάνης, Κ. Βάσσιος, Ι. Μίτσουλης, Γ. Μίαρης, Γ. Μίαρης (Καρσελά), Στ. Μίαρης, Βάρθης, Ασπιώτης. Έπαιξαν και οι: Π. Νικομάνης, Θ. Μίαρης, Κ. Νάος, ΑργυρόπουλοςΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ: (Κ. Μάμαλος): Βάις, Σαλασίδης, Πουλής, Μερτζάνης, Δ. Ζωχιός, Γ. Ζωχιός, Ζωγογιάννης, Ράλλης, Ακ. Καρβούνης, Γ. Καρβούνης, Ν. Ζωχιός. Έπαιξαν και οι: Λέσσης, Τσιριγώτης, Μητσιάλης.