ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Απίστευτο(;) Η αστυνομία συνέλαβε δασκάλα για περιστατικό που συνέβη εντός του σχολείου


Η αστυνομία συνέλαβε δασκάλα για περιστατικό που συνέβη εντός του σχολείου


Απίστευτη επέμβαση της αστυνομίας που κράτησε τη δασκάλα στο κρατητήριο

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλουν οι δάσκαλοι της Λευκάδας.

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου η αστυνομία συνέλαβε δασκάλα του 1ου Δημοτικού Σχολείου της Βόνιτσας για ένα περιστατικό που συνέβη μέσα στο σχολείο.

Στο σχολείο καθημερινά μπορεί να συμβούν διάφορα γεγονότα τα οποία βρίσκουν όμως τη λύση τους από τη συζήτηση στο Σύλλογο Διδασκόντων ή και μαζί με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως φαίνεται ότι το γεγονός ξέφυγε από τα σύνορα του σχολείου και η δασκάλα είδε τους αστυνομικούς να τις περνάνε χειροπέδες.

Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λευκάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συμπαρείσταται στη συναδέλφισσά τους και καταγγέλλει το γεγονός.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου ΠΕ Λευκάδας:

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας καταδικάζει το γεγονός της σύλληψης από την αστυνομία, δασκάλας από το 1ο Δημοτικό Σχολείο της Βόνιτσας, για ανάρμοστη συμπεριφορά που αφορούσε περιστατικό εντός του σχολείου. Το γεγονός αυτό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Σεπτέμβρη. Η δασκάλα κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας μέχρι το απόγευμα και αφέθηκε ελεύθερη.

Τέτοια περιστατικά, που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου, πρέπει να λύνονται μέσα στα σχολικά πλαίσια. Μπορούν να λυθούν και λύνονται καθημερινά στα πλαίσια του Συλλόγου Διδασκόντων, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κλπ.

Το γεγονός αυτό, καθώς συμβαίνει σε μια περίοδο που βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ με τη στήριξη της ΝΔ να περάσει την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, μπορεί να ρίξει νερό στον μύλο αυτών που θέλουν να ηλεκτρίσουν τον κοινωνικό αυτοματισμό, αυτών που σήμερα μιλούν για “κακούς” δημόσιους υπαλλήλους.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας εκφράζει τη συμπαράσταση του στη συναδέλφισσα και καλεί τους συναδέλφους, τους γονείς, το λαό της περιοχής να καταδικάσουν το παραπάνω περιστατικό.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ  Α.              ΤΙΓΚΑΣ  Γ.