ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κέρκυρα – Απόδραση: Για αμέλεια κατηγορούνται δυο υπάλληλοι των ΦυλακώνΚέρκυρα – Απόδραση: Για αμέλεια κατηγορούνται δυο υπάλληλοι των Φυλακών.

Συνελήφθησαν και παραπέμπονται σε τακτική δίκη οι δύο υπάλληλοι της Κλειστής Φυλακής Κέρκυρας με δικογραφία στην οποία τους αποδίδεται η επίδειξη αμέλειας που είχε ως αποτέλεσμα την απόδραση του 32χρονου Γεωργιανού το απόγευμα του Σαββάτου. Πρόκειται για έναν σωφρονιστικό υπάλληλο και έναν υπάλληλο της εξωτερικής φρουράς. Αυτά προέκυψαν από την επείγουσα προανάκριση που διενήργησε η Εισαγγελέας Κέρκυρας αμέσως μετά την απόδραση.

Οι δύο που παραπέμπονται αφέθηκαν ελεύθεροι. Ο 32χρονος κρατούμενος που επιχείρησε να αποδράσει εξακολουθεί να νοσηλεύεται με κατάγματα στα πόδια κρατούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Σημειώνουμε ότι ο 32χρονος συνελήφθη από τους άντρες του τμήματος Παλαιοκαστριτών μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας.

Όσον αφορά το γεγονός της ίδιας της απόδρασης φαίνεται ότι ο κρατούμενος απασχόλησε το σωφρονιστικό υπάλληλο, τον αιφνιδίασε και σκαρφάλωσε στη μάντρα από την οποίαν πήδηξε έξω δίχως να τον αντιληφθεί ούτε ο εξωτερικός φρουρός.

ΠΗΓΗ: corfutvnews.gr