ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Οδυσσέας Αυλιωτών: Καταγγελία για διαιτησία – «Μήπως παίρνουν εντολές από κάποιους»; Οδυσσέας Αυλιωτών: Καταγγελία για διαιτησία – «Μήπως παίρνουν εντολές από κάποιους»;

Ανακοίνωση – καταγγελία του Οδυσσέα Αυλιωτών κατά της διαιτησίας εστιάζοντας στον πρόσφατο αγώνα κυπέλλου με την Ολυμπιάδα και κατά της ΕΠΣΚ επισημαίνοντας «ότι η ΕΠΣΚ δεν θα πρέπει να θεωρεί δεδομένη πλέον την στήριξή των Αυλιωτινών».

Η ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Α.Σ. «ΟΔΥΣΣΕΑ» ΑΥΛΙΩΤΩΝ, σε έκτακτη συνεδρίασή του μετά το τέλος του αγώνα με την «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» Καρουσάδων στα πλαίσια της διοργάνωσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας, εκφράζει την αγανάκτησή του και τον έντονο προβληματισμό του για τη διαιτησία του κ. Νικόπουλου που καθόρισε με τα λάθη και τις παραλείψεις του το αποτέλεσμα του παραπάνω αγώνα.

Συγκεκριμένα:

• Απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή μας Αουρέλ Ντάτσι χωρίς προφανή λόγο.
• Δεν απέβαλε τον ποδοσφαιριστή (Νο 10) της «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ» που διαπληκτίστηκε με φίλαθλο που βρισκόταν στην εξέδρα.
• Δεν απέβαλε τον ποδοσφαιριστή (Νο 8 για αντιαθλητικό κτύπημα στον ποδοσφαιριστή μας Χρήστο Αρμένη.
• Δεν ακύρωσε το 4ο τέρμα της «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ» παρόλο που προηγήθηκε εμφανέστατο φάουλ στον τερματοφύλακά μας.
• Δεν μέτρησε κανονικό τέρμα της Ομάδας μας στο τελευταίο λεπτό της παράτασης και ενώ η μπάλα εμφανέστατα είχε περάσει τη γραμμή της αντίπαλης εστίας.

Για τους παραπάνω λόγους θεωρούμε ότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος και γι΄ αυτό δεν επιθυμούμε τον ορισμό του κ. Νικόπουλου σε αγώνες της Ομάδος μας στο μέλλον.

Δυστυχώς η διαιτησία του κ. Νικόπουλου δεν είναι η μόνη που μας προβληματίζει κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι σε κάθε αγώνα μέχρι σήμερα έχουμε αποβολή παίκτη μας που τις περισσότερες φορές είναι αδικαιολόγητη με αποτέλεσμα να αγωνιζόμαστε με αριθμητικό μειονέκτημα

Ψάχνοντας να δούμε τους λογούς που γίνεται αυτό αναρωτιόμαστε:
1) Είναι κακοί διαιτητές;
2) Δεν έχουν την επιμόρφωση που πρέπει καθώς δεν κάνουν τα μαθήματα κάθε δευτέρα λόγο άρνησης τον νόμιμων εκπαιδευτών στο νησί;
3) Μήπως παίρνουν εντολές από κάποιους;
4) Ή μήπως θεωρούν ότι είμαστε σωμάτειο που τόσα χρονιά στηρίζει τη πλειοψηφία της ένωσης και μας θεωρείτε δεδομένους.
Επειδή πλέον η ομάδα μας, τα μελή και ο φίλαθλος κόσμος του χωριού μας έχει αγανακτίσει με τη συμπεριφορά σας απέναντι μας σας δηλώνουμε ότι θα προστατεύουμε με κάθε νόμιμο μέσο εμείς οι ίδιοι την ομάδα μας.
Τέλος δηλώνουμε στην πλειοψηφία της ένωσης που στηρίζουμε τόσα χρόνια να μη μας θεωρούν πλέον δεδομένους
Παραταύτα εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με σκοπό την αξιοποίηση των ντόπιων ποδοσφαιριστών και όλων των δυνάμεων της τοπικής κοινωνίας για το καλό της νεολαίας και του αθλητισμού.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ              ΛΟΙΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ