ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Οι δηλώσεις του προπονητή του Κρόνου Β. Ξάνθη και του προέδρου του ΑΟ Παξών Σ. Σαρκαβάδη


Οι δηλώσεις του προπονητή του Κρόνου Β. Ξάνθη και του προέδρου του ΑΠ Παξών Σ. Σαρκαβάδη

Μετά τον χθεσινό (Κυριακή 15/10) αγώνα του γηπέδου Περιβολίου που έληξε με νίκη του Κρόνου με 4 – 1 ο προπονητής του Κρόνου Β. Ξάνθης και ο πρόεδρος του ΑΟ Παξών έκαναν στο www.argyrades.gr τις παρακάτω δηλώσεις

Βασίλης Ξάνθης: « Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και κάθε Κυριακή παίζουμε για να κερδίζουμε. Προσθέσαμε άλλους τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί για τη συνέχεια. Αυτό που ζητάω είναι να βρίσκουμε ρυθμό και αυτό σιγά – σιγά γίνεται, η ομάδα από αγώνα σε αγώνα παρουσιάζεται καλύτερη και απώτερος στόχος είναι να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια.. Πιστεύω στην ομάδα και τα παιδιά. Χρειάζεται ηρεμία για να λειτουργήσει καλά και να πετύχει τους στόχους της»

Σωτήρης Σαρκαβάδης: «Ήταν ένα παιχνίδι που στο Α΄ ημίχρονο είχαν την υπεροχή οι γηπεδούχοι, αλλά χωρίς ουσία. Από την άλλη η ομάδα μας ήταν πολύ καλά κλεισμένη και κατάφερε στη κόντρα να πετύχει το γκολ και να προηγηθεί. Στο Β΄ ημίχρονο μετά τη φάση του σωστά ακυρωθέντος γκολ του Κρόνου χάθηκε το παιχνίδι. Από το 55΄και μετά «έσβησαν τα φώτα» από τον επόπτη Θ. Βλάσση. Δεν αμφισβητώ ότι ο Κρόνος ήταν καλύτερος.
Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία τον πρόεδρο Γ. Καραϊσαρλή και όλο το ΔΣ του Κρόνου και υποσχόμαστε ανάλογη φιλοξενία στον Β΄γύρο».