ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Νέα επίθεση κατά εργαζόμενου μετανάστη καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ - Σοκαριστικές εικόνεςΝέα επίθεση κατά εργαζόμενου μετανάστη καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ - Σοκαριστικές εικόνες

Μία νέα ρατσιστική επίθεση κατά ενός εργαζόμενου μετανάστη σε εστιατόριο στη Λαμπρινή, καταγγέλλει η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή» (ΚΕΕΡΦΑ).

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η ΚΕΕΡΦΑ, "η ρατσιστική επίθεση φασιστοειδών κατά μετανάστη εργαζόμενου σε εστιατόριο στη Λαμπρινή συνέβη το Σάββατο 7/10 στις 3πμ".

"Ο Ουσμάν Μοχάμεντ, 30 ετών, ενώ έφευγε από το εστιατόριο όπου δουλεύει και πήγαινε για να πάρει το λεωφορείο στη Λεωφόρο Ηρακλείου και Τραλλέων δέχτηκε επίθεση- λιντσάρισμα από ομάδα 10-12 ατόμων, ηλικίας 20-30 ετών", αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ και συνεχίζει: "Τον περικύκλωσαν και άρχισαν να τον χτυπάνε και να τον κλωτσάνε ως αγέλη.

Λιποθύμησε από τα χτυπήματα και όταν συνήλθε επέστρεψε στη δουλειά του όπου τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Στη συνέχεια παραπέμφθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγία Όλγα με τραύματα στο πρόσωπο, με σπασμένη τη μύτη και γδαρμένα τα χέρια. Ο ίδιος γνωρίζει λίγα ελληνικά και δεν αντιλήφθηκε τι του φώναζαν όταν τον χτυπούσαν".

"Τελευταία, πυκνώνουν και εξαπλώνονται οι ρατσιστικές επιθέσεις κατά εργατών μεταναστών στη περιοχή φτάνοντας τις τέσσερις τον τελευταίο μήνα, στη Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο, Άγιοι Ανάργυροι, Κόκκινος Μύλος", τονίζει η ΚΕΕΡΦΑ.

Η ΚΕΕΡΦΑ δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό του εργαζόμενου μετανάστη:

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες:
Η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή» πρόσφατα είχε καταγγείλει την δολοφονική επίθεση κατά μεταναστών εργατών γης από μέλη της Χρυσής Αυγής στην Γκορυτσά Ασπροπύργου, δημοσιεύοντας τις συγκλονιστικές φωτογραφίες των θυμάτων μετά το περιστατικό.