ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Πάντα μας αγαπούσαν οι Αμερικανοί ηγέτες


Πάντα μας αγαπούσαν οι Αμερικανοί ηγέτεςΓράφει ο mitsos175.

«Αγαπώ τους Έλληνες. Μην ξεχνάτε ότι έρχομαι από τη Νέα Υόρκη. Εκεί βλέπεις μόνο Έλληνες. Είναι παντού».
Τραμπ, Πρόεδρος των Πολυεθνικών των ΗΠΑ.

Και μια και είμαστε παντού είπε να ξεφορτωθεί μερικά εκατομμύρια από μας. Για να μην μεταναστεύσουμε εκ νέου.

Καλέ πόσο μας αγαπάει ο Τραμπ; Πολύ, πάρα πολύ. Μετά τους Κούρδους, που έχασαν αμαχητί το Κιρκούκ, αγαπά εμάς! Να σκάσει από τη ζήλια της η Μελανία. Γραμμένη σ’ έχει μωρή, εμάς γουστάρει το… τεκνό.
Να πάμε όλοι τώρα να κάνουμε ένα μπανάκι, έστω ένα ντους. Γιατί όλοι μας γνωρίζουμε, πως εκδηλώνει την αγάπη του ο Τραμπ: Θα μας πηδήξει και μάλιστα τσάμπα. Να μας αγόραζε τουλάχιστο ένα αμάξι, κάποιο κόσμημα, ένα φόρεμα έστω... Όχι μόνο αυτό, θα μας πάρει και τα ρέστα από πάνω. Να δείτε που θα μας πουλήσει τα αόρατα αεροπλάνα, για χρυσά. Θα βάλει και τίποτα πυρηνικά απόβλητα ή όπλα, που δεν τα θέλουν αλλού, θα μας πει «κάντε ότι πει το ΔΝΤ» κι αυτό ήταν!

Ρε Αλέξη, τόσος κόπος για μια φωτογραφία με το αφεντικό; Για να σκάσει από τη ζήλια του ο Κούλης; Εντάξει, αλλά υπάρχει και το Photoshop. Μπορούσες να το κάνεις κι έτσι. Μάλιστα να έβαφες το μαλλί σου πορτοκαλί, να μην ξεχωρίζετε ποιος είναι ο αφέντης και ποιος ο δούλος. Αφού οι διαταγές δίνονται πλέον εξ αποστάσεως. Τηλέφωνα, e- mail, μηνύματα, επιστολές...
Βέβαια άλλο είναι να δεις το big boss από κοντά. Το γλείψιμο δεν είναι αποτελεσματικό, όταν μεσολαβεί ένας ολόκληρος ωκεανός. Αν κι έχω ακούσει, πως ο Άδωνης μπορεί να γλείφει οπουδήποτε. Ο Κούλης πχ είναι σε άλλο πλανήτη, αλλά η γλώσσα του αντιπροέδρου της ΝΔ είναι κολλημένη στα οπίσθια του!


Το CNN θύμισε στον Τσίπρα ότι έλεγε «κακά λογάκια» για τον Πρόεδρο. Ελάτε τώρα! Και τ’ Αμερικάνικα ΜΜΕ μέχρι να βγει, με την Κλίντον ήταν. Σταμάτησε μήπως να είναι ρατσιστής, μισογύνης και κάθαρμα, επειδή βγήκε Πρόεδρος; Όχι φυσικά, σταματήσατε εσείς να λέτε τα στραβά του και τώρα τον προσκυνάτε, όπως προσκυνάτε, όποιον έχει την κουτάλα.

Ο Τσίπρας που είναι σαν και σας, κάνει αυτό που κάνουν όλοι οι άχρηστοι, δειλοί και διεφθαρμένοι χαραμοφάηδες. Άλλωστε ο Αλέξης πρώτα ουρεί κι έπειτα σκύβει και φιλά εκεί που ούρησε, πίνοντας με λαχτάρα τα υγρά. Κάποιοι τη βρίσκουν κι έτσι. «Ουρολαγνεία» λέγεται ενώ συνηθίζεται πολύ στην πολιτική. Υπάρχει και η κοπρολαγνεία όπου ο τύπος τρώει το «χοντρό». Καταριέται πχ το σόι του Μητσοτάκη να πάθει καρκίνο, αλλά μετά παρακαλά το γιο να κάνουν μαζί κυβέρνηση, να πάρει κάμποσα φράγκα παραπάνω. Βίτσιο είναι. Κι εμείς ακόμα πιο βιτσιόζοι που τους ανεχόμαστε. Άρα ένα μαζοχισμό τον έχουμε…

Ο Πρόεδρος είπε πως θα βρει τρόπο να μας βοηθήσει κι εμείς θα βοηθήσουμε αυτούς! Όχι Πρόεδρε, δεν χρειάζεται να μας βοηθήσεις άλλο. Μας τσούζει ακόμα η προηγούμενη «βοήθεια». Ξεπατωθήκαμε. Τόσα χρόνια μας σώζετε.
Από τότε που βομβαρδίζατε με τις νάπαλμ τους αντάρτες του ΔΣΕ. Από τότε που κονομούσαν μόνο οι φασίστες και τα καθάρματα. Απ’ όταν μας στείλατε να πολεμήσουμε στην Κορέα. Όταν στηρίζατε δικτάτορες. Όταν δώσατε τη μισή Κύπρο. Όταν ρημάξατε τα Βαλκάνια, κάνετε γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και βέβαια όταν μας βάλατε στην πιο στυγνή κατοχή, του ΔΝΤ και των Τραπεζών.

Με τόση «βοήθεια» μας έρχεται να φωνάξουμε: ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ!!!

ΠΗΓΗ:ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ