ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η φωτιά κοντά στο γήπεδο Περιβολίου– Το φύλλο αγώνα Κρόνος – Αστέρας

ΦΩΤΟ Α. Γαστεράτος

Η φωτιά κοντά στο γήπεδο Περιβολίου – Το φύλλο αγώνα Κρόνος – Αστέρας

Περίπου στις 3.30 μ.μ. την ώρα που ήταν προγραμματισμένη η έναρξη του αγώνα Κρόνος – Αστέρας Πετριτή για τη δεύτερη (ενδιάμεση) αγωνιστική
του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ, ξέσπασε φωτιά σε κάποια απόσταση από το γήπεδο, όπου υπήρχαν ξερά χόρτα, από άγνωστη αιτία που διερευνάται. Δεν πήρε αμέσως πολύ μεγάλη έκταση, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο αγώνας με καθυστέρηση περίπου 25΄. Όμως λίγα λεπτά αργότερα άρχισε να επεκτείνεται η φωτιά με κατεύθυνση το γήπεδο, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει τον αγώνα για να μην υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος για φιλάθλους, και ποδοσφαιριστές.

Άμεση ήταν η παρέμβαση της Πυροσβεστική που επιχείρησε να θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά  με 5 οχήματα, 9 άτομα, πεζοπόρο τμήμα και με ρίψεις από τα δύο Πεζετέλ. Σε λιγότερο από μια ώρα περίπου η φωτιά είχε τεθεί υπό πλήρη έλεγχο, αφού είχε καεί περίπου 1 στρέμμα με ελαιόδεντρα.

Τι γράφει το Φύλλο Αγώνα

Ο διαιτητής του αγώνα Σπύρος Κολυτάς στο ΦΑ αναφέρει: «Κατά την έξοδό μας στον αγωνιστικό χώρο, παρατηρήθηκε εκδήλωση φωτιάς, η οποία αναπτύχθηκε με γρήγορο ρυθμό, το οποίο γεγονός με ανάγκασε να καθυστερήσω την προγραμματισμένη έναρξη κατά 25΄. Το μέτωπο της φωτιάς διαπιστώσαμε ότι σταμάτησε να εκδηλώνεται πέριξ του γηπέδου και αποφασίστηκε η έναρξη του αγώνα. Στο 4΄του αγώνα και με την άφιξη της Πυροσβεστικής, το μέτωπο έλαβε ξανά κατεύθυνση προς το γήπεδο. Κατόπιν τούτου και προς διασφάλιση όλων των αξιωματούχων, των ποδοσφαιριστών και φιλάθλων προβήκαμε στην οριστική διακοπή του αγώνα λόγω της κατεύθυνσης της φωτιάς προς την κερκίδα και τον αγωνιστικό χώρο και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε η φωτιά κρίναμε ότι ο αγώνας έπρεπε να διακοπεί. (…)».


Με βάση τα όσα αναφέρει ο διαιτητής ο αγώνας θα συνεχιστεί, πιθανότατα την επόμενη Τετάρτη, μέρα που θα διεξαχθούν και αγώνες κυπέλλου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.