ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η ήττα της Αναγέννησης στις Νυμφές


Η ήττα της Αναγέννησης στις Νυμφές
Δεν τα κατάφερε η Αναγέννηση Περιβολίου να πάρει θετικό αποτέλεσνα στις Νυμφές, χθες, Κυριακή 15/10, από τον τοπικό Αχιλλέα που ήταν καλύτερος, κυρίως, στο Β΄ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3 – 0 σημειώνοντας δυο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο.
Από την αρχή οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία και στο 10΄κέρδισαν πέναλτι που αμφισβήτησαν έντονα  οι φιλοξενούμενοι, αλλά ο Μπάγιας δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ. και περίπου στο δεκάλεπτο κέρδισαν πέναλτι με τον Αλ. Μπάρντι, όμως, ο Μπάγιας δε μπόρεσε να σκοράρει.
Στο 36' ο  Παναγιωτίδης διαμόρφωσε το 1 – 0 που ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου.
Η Αναγέννηση κατά διαστήματα κατάφερε να ισορροπήσει τον αγώνα, βγήκε στην επίθεση, αλλά έχασε καλές ευκαιρίες  με τους Ασπιώτη και Μίτσουλη.
Φα΄ση – κλειδί για την Αναγέννηση και την εξέλιξη του αγώνα στις αρχές του Β΄ημιχρόνου, όταν ο Χρ Νικομάνης από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να σκοράρει. Όσο περνούσε ο χρόνος, τόσο έπεφτε ο ρυθμός της Αναγέννησης και άλλο τόσο οι γηπεδούχοι έδειχναν ότι ήταν καλύτεροι. Το γκολ του Β. Τσενεμπή στο 70'κλείδωσε τη νίκη του Αχιλλέα. Απλά ο Παναγιωτίδης, στο τελευταίο δεκάλεπτο διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0
Διαιτησία: Νικόπουλος, Μιχαλάς, Κοσκινάς
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ (Α.Πανδής): Ν. Μαρτίνος, Ρίζος, Μεταλληνός, Λαγοπάτης, Αλ. Μπάρντι, Ερ. Μπάρντι, Βλαστός, Παναγιωτίδης, Β. Τσενεμπής, Βοντετσιάνος, Μπάγιας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ (Ι. Μίτσουλης) Σμοίλης, Π. Νικομάνης, Ν. Μίαρης, Κ. Βάσσιος, Ασπιώτης, Βάρθης, Γ. Μίαρης, Στ. Μίαρης, Γαστεράτος, Μίτσουλης, Χρ. Νικομάνης. Έπαιξε και ο Γ. Μίαρης (Καρσελά)