ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Παράταση για τις άδειες καταλληλότητας των γηπέδων

Παρατηρήστε με προσοχή το ...σημαιάκι του κόρνερ


Κέρκυρα: Παράταση για τις άδειες καταλληλότητας των γηπέδων

Παράταση έως τον Αύγουστο του 2018 έλαβαν οι άδεις καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων (γήπεδα) που βρίσκονται υπό δημοτικό έλεγχο. Αυτό ανέφερε κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Νίκος Κορακιανίτης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου Σάββα Κουλούρη. Οι άδειες καταλληλότητας εκδίδονται κάθε χρόνο από επιτροπή στην οποία συμμετέχουν τεχνικοί και εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ.

Το νέο καθεστώς που κανονικά επρόκειτο να ισχύσει από τον φετινό Οκτώβριο προβλέπει την αντικατάσταση των αδειών καταλληλότητας από άδειες λειτουργίας οι οποίες θα υπογράφονται από τον Δήμαρχο μετά από σχετική μελετητική έγκριση των υπηρεσιών και θα έχουν τριετή ισχύ.


Ο κ. Κορακιανίτης τόνισε ότι τις μελέτες τις έχει αναλάβει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου ενώ προτεραιότητα δίδεται στις συμπληρωματικές εργασίες που χρειάζεται να γίνουν στο γήπεδο Λευκίμμης, στο οποίο θα γίνουν οι αγώνες Γ’ Εθνικής της τοπικής ομάδας. Οι εργασίες αυτές θα ανέλθουν στις 11 χιλιάδες ευρώ και αφορούν συντήρηση του χλοοτάπητα και των εγκαταστάσεων του γηπέδου.

ΠΗΓΗ: ert.gr, Λυκούργος Σκιαδόπουλος