ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κ. Καλούδης: Σε κάθε αγώνα να αποδεικνύουμε ότι είμαστε καλή ομάδα!


Κ. Καλούδης: Σε κάθε αγώνα  να αποδεικνύουμε ότι είμαστε καλή ομάδα!

Η ενίσχυση του Κεραυνού Αγίου Νικολάου από την καλοκαιρινή περίοδο των μεταγραφών προμήνυε την καλή πορεία. Τα αποτρελέσματα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές το αποδεικνύουν. Τέσσερις νίκες σε τέσσερις αγώνες έχοντας την καλύτερη επίθεση (μαζί με Βέλος σε 5 αγώνες και Νέο Όλυμπο) με 16 γκολ και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα με παθητικό 2 γκολ, ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ στους τρεις τελευταίους αγώνες!

Ήδη στο πολύ καλό ρόστερ προστέθηκε ο ικανότατος μέσος Τάσης που τελικά δεν έπαιξε στην Αναγέννηση, αλλά σε ομάδα της Καλαμάτας μέχρι τώρα. Σημαντική και η ντόπια προσθήκη. Πρόκειται για τον Απ. Βάγια από τα σπλάχνα της ομάδας με πέρασμα από ιστορικές ομάδες του νησιού ( ΑΕ Λευκίμμης, Όλυμπο, Αστέρα Πετριτή κ.α).

Παρόλα αυτά ο Κ. Καλούδης, ο προπονητής του Κεραυνού που έχει τη δική του θετική συνεισφορά στην καλή πορεία της ομάδας κρατά χαμηλούς τόνους. Σεμνά και ταπεινά εκεί στον Άγιο Νικόλαο μπορούς φέτος να κάνουν το άλμα προς την Α΄κατηγορία και ας μην το δηλώνουν αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο www.argyrades.gr ο Κώστας Καλούδης αναφέρει:


«Έχουμε ξεκινήσει μια καλή πορεία με διαφορετικούς και υψηλότερους στόχους από προηγούμενες χρονιές. Υπάρχει μια καλή βάση στην ομάδα από νέα παιδιά και προστέθηκαν και πολύ σημαντικοί και έμπειροι ποδοσφαιριστές. Βήμα βήμα, χωρίς μεγάλα λόγια συνεχίζουμε. Δε θέλουμε να πετάμε στα σύννεφα. Θέλουμε να κάνουμε μικρά και σταθερά βήματα. Σε κάθε αγώνα να αποδεικνύουμε ότι έχουμε καλή ομάδα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο που να το ευχαριστιόμαστε όλοι μας. Έτσι θα έρθουν και τα αποτελέσματα και στο τέλος θα κάνουμε τον λογαριασμό».