ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Χρυσαυγίτες και «Αγανακτισμένοι γονείς» στη Σαντορίνη, ματαίωσαν την παρέλασηΧρυσαυγίτες και «Αγανακτισμένοι γονείς» στη Σαντορίνη, ματαίωσαν την παρέλαση


Δεν επέτρεψαν στην  νεαρή σημαιοφόρο του Σχολείου, με καταγωγή από την Αλβανία, να  παραλάβει τη σημαία και να ηγηθεί του σχολείου της στην παρέλαση.

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη για γονείς και μαθητές, αλλά και όλους όσοι  ήθελαν να τιμήσουν τη μνήμη των Ηρώων της Επετείου  του «Οχι», επεφύλασσε η μαθητική παρέλαση, στο χωριό Εμπορείο Σαντορίνης, πιο γνωστό ως «Νημποριό»...

Η οποία ...δεν  ξεκινήσε ποτέ !

Αιτία αποτέλεσε μια ομάδα Χρυσαυγιτών και «αγανακτισμένων κατοίκων και γονέων» μαθητών του Γυμνασίου του χωριού, οι οποίοι δεν επέτρεψαν στην  νεαρή σημαιοφόρο του Σχολείου, με καταγωγή από την Αλβανία, να  παραλάβει τη σημαία και να ηγηθεί του σχολείου της στην παρέλαση.

 Η  ...αντιπαιδαγωγική και ξενοφοβική αντίδραση των συγκεκριμένων ατόμων σε βάρος της μαθήτριας, προκάλεσε την αντίδραση  άλλων γονέων και μαθητών της κοπέλας, με συνέπεια ένα ολόκληρο χωριό να ...χωριστεί στη μέση.

Μάλιστα, η κόντρα λίγο έλειψε να ξεφύγει από τη λεκτική αντιπαράθεση, όμως η επέμβαση των ψυχραιμοτέρων αλλά και των αστυνομικών  κατόρθωσαν να «ηρεμήσουν τα οξυμένα πνεύματα».

Όμως τα όσα προηγήθηκαν είχαν ως αποτέλεσμα πολλοί μαθητές, μαζί με τους καθηγητές και συνοδούς τους,  να φύγουν και έτσι η μαθητική παρέλαση να  αναβληθεί.

ΠΗΓΗ: topontiki.gr, ΜΙΧAΛΗΣ ΛΑΓAΝΗΣ