ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΑΕ Λευκίμμης: «Εκτός τόπου και χρόνου» οι κύριοι του Φούφα – Δεν αδικήθηκαν – αδικηθήκαμε


ΑΕ Λευκίμμης: «Εκτός τόπου και χρόνου» οι κύριοι του Φούφα – Δεν αδικήθηκαν – αδικηθήκαμε

Την παροιμία «εκεί που μας χρωστάγανε, μας φάγανε και το βόδι» θυμίζουν οι αντιδράσεις των ανθρώπων του Μακεδονικού Φούφα που το φυσάνε και δεν το κρυώνουν από την ήττα τους από την ψυχωμένη ΑΕΛ και το γκρεμισμά τους από την κορυφή. Σε έναν αγώνα που ακυρώθηκε κανονικό γκολ της ΑΕΛ.
 Οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων αναφέρονται σε καθυστερήσεις των παικτών της ΑΕΛ, αλλά και σε ένα γκολ που ακυρώθηκε, ενώ πολύ έγκαιρα ο επόπτης είχε σηκώσει σημαία . Διαμαρτυρίες που κορυφώθηκαν με την απαράδεκτη ενέργεια του προπονητή των γηπεδούχων Ι. Κερλίδη να χτυπά στο πρόσωπο τον αμυντικό της ΑΕΛ Ηλία.

Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση:

«Μεγάλη έκπληξη μας προκάλεσαν οι έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Μακεδονικού Φούφα και ειδικά οι δηλώσεις του Προπονητή της ομάδας της Πτολεμαΐδας Γιάννη Κερλίδη.  Οι ιθύνοντες του Μακεδονικού κάνουν λόγο για διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας τους και μας κατέκριναν ότι κάναμε καθυστέρηση.

Αυτό που έχουμε να πούμε εμείς είναι ότι οι κύριοι του Φούφα και ειδικά ο τεχνικός του Μακεδονικού είναι εκτός τόπου και χρόνου. Προφανώς δεν κατάλαβαν ότι σε εμάς ακυρώθηκε πεντακάθαρο τέρμα ως οφσάιντ, με τον ποδοσφαιριστή μας Γιώργο Κομνηνάκη να φεύγει ξεκάθαρα από κανονική θέση. Επίσης μάλλον δεν κατάλαβαν η έκαναν τους ανήξερους στην άνανδρη επίθεση που δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής μας Αποστόλης Ηλίας από τον προπονητή του Φούφα.


Συγκεκριμένα ο Γιάννης Κερλίδης χτύπησε με μπουνιά στο πρόσωπο τον παίκτη μας και προ εκπλήξεως μας δεν αποβλήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Δεν θα μας κρίνει κανείς για το αν παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο ή όχι. Κύριε Κερλίδη το παιχνίδι τελείωσε και ηττηθήκατε. Αποδεχτείτε το επιτέλους. Ο βαθμολογικός πίνακας αλλά δείχνει εξάλλου , όπως και η αήττητη πορεία της ΑΕΛ μέχρι στιγμής. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας με πολύ όρεξη, κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και χωρίς να ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα.  Όταν όμως ακούγονται αναλήθειες και ανακρίβειες πάντα θα υπάρχει απάντηση από την επίσημη σελίδα της ομάδας μας».