ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Επαγγελματίες: Να «μην περάσει ο καταστροφικός κανονισμός αστικής λειτουργίας» - Παράσταση στο Δημοτικό Συμβούλιο


Επαγγελματίες: Να «μην περάσει ο καταστροφικός κανονισμός αστικής λειτουργίας» -  Παράσταση στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ένα από τα θέματα της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου )Τρίτη 10 Οκτωβρίου, στις 6.30μ.μ. στο Μον Ρεπό) είναι  έγκριση του Κανονισμού Αστικής Λειτουργίας της πόλης Οι καταστηματάρχες και επαγγελματίες με ανακοίνωση από τον Ενιαίο Φορέα αναφέρονται σε κλείσιμο καταστημάτων και παράσταση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να «μην περάσει ο καταστροφικός κανονισμός αστικής λειτουργίας».

Η Ανακοίνωση

Ενιαίος Φορέας: Κλείνουμε τα καταστήματα ως διαμαρτυρία

Η ανακοίνωση του Ενιαίου Φορέα αναφέρει τα εξής: «Την Τρίτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 6 το απόγευμα όλος ο Τουριστικός-Εμπορικός αλλά και ο κλάδος της Εστίασης θα παραστεί δυναμικά στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κέρκυρας στο Μον-Ρεπό. Για να μη περάσει ο καταστροφικός »ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ»
Ο Ενιαίος Φορέας είναι σε συναγερμό και θα ολοκληρώσει την αναλυτική ενημέρωση των συναδέλφων αλλά και των κατοίκων του Ιστορικού Κέντρου.
Για την Τρίτη δε θα προκηρύξει ΑΠΕΡΓΙΑ και ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ από τις 5 το απόγευμα και μέχρι την λήξη του ωραρίου των καταστημάτων μας για να παραστούν με ευχέρεια ΟΛΟΙ !!! ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ και οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ των επιχειρήσεων μας.
Καλούμε επίσης όλους τους Συμπολίτες-Συνδημότες και κυρίως τους ταλαιπωρημένους κατοίκους που θέλουν να συνεχίσουν να ζουν και να δουλεύουν σε αυτή την αιώνια και παραδεισένια Πόλη, να την υπερασπιστούν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους απέναντι σε μία Δημοτική Αρχή που δεν έλυσε κανένα μεγάλο πρόβλημα του τόπου αντίθετα παραδίδει βορά στα συμφέροντα και τον τελευταίο οικονομικό και αναπτυξιακό πνεύμονα αυτού του νησιού. ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ !!!

*ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
*ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
*ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΝ ΜΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟ.
*ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΜΕ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.