ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Γ. Σφακιανάκης : Συγχαρητήρια στα παιδιά και στο κόσμο- Συνεχίζουμε για τη… γρήγορη παραμονή μας


Γ. Σφακιανάκης : Συγχαρητήρια στα παιδιά και στο κόσμο- Συνεχίζουμε για τη… γρήγορη παραμονή μας

Μετά την θριαμβευτική νίκη στην Πτολεμαίδα επί του Μακεδονικού Φούφα που τον γκρέμοισε από την κορυφή στην οποία ανέβηκε η ΑΕΛ μόνη και αήττητη, ο προπονητής Γ. Σφακιανάκης έκανε τις παρακάτω δηλώσεις στο www.argyrades.gr. Είναι χαρακτηριστικό ότι απόφυγε τα μεγάλα λόγια:


«Ήταν μια πολύ μεγάλη, μια επαγγελματική νίκη. Απέναντι σε έναν πάρα πολύ καλό και δυνατό αντίπαλο σε μια δύσκολη έδρα. Με καλή αμυντική τακτική, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο κλείνοντας τους διαδρόμους στο δικό μας γήπεδο. Ευτυχήσαμε να σημειώσουμε κι ένα υπέροχο γκολ, αρκετά νωρίς, είχαμε κι ευκαιρίες για ακόμη ένα τέρμα, στο πρώτο ημίχρονο, και στην επανάληψη, μπήκαμε με πρωταρχικό μας στόχο, να διατηρήσουμε το προβάδισμα. 

Συγχαρητήρια στα παιδιά έδειξαν μεγάλο πάθος και μαχητικότητα. Συνεχίζουμε για τον στόχο που έχουμε βάλει, να εξασφαλίσουμε, όσο πιο γρήγορα μπορούμε, την παραμονή μας. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας και το μεγάλο ταξίδι. Νιώθαμε ότι παίζαμε στην έδρα μας. Τους περιμένουμε και την επόμενη Κυριακή στο δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με την ΑΕ Καραγιαννίων».