ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ξεσηκωμός στ΄Αλεύκι! – Συγκέντρωση τη Τρίτη στην Περιφέρεια

 

Ξεσηκωμός στ΄Αλεύκι! – Συγκέντρωση τη Τρίτη στην Περιφέρεια

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7/10 η συνέλευση του συλλόγου ‘’Αλεύχιμμον” και των κατοίκων με μαζική συμμετοχή των κατοίκων που έδειξαν αποφασισμένοι να μην λειτουργήσει ο ΧΥΤΑ .

Αποφάσισαν να διοργανώσουν συγκέντρωση για διαμαρτυρία στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων την Τρίτη 10 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι στην Περιφέρεια, αφού εκείνη την ώρα θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της μελέτης-έρευνας της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού της ΠΙΝ σχετικά με τις υδρογεωλογικές συνθήκες στην περιοχή των ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ Λευκίμμης. Να σημειωθεί ότι δεν καλέστηκαν σε αυτή την παρουσίαση.

Η πρόσκληση ου Περιφερειάρχη απευθύνεται προς το Δήμαρχο Κέρκυρας, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κέρκυρας, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Αστικού Πρασίνου, τον Αντιδήμαρχο Νότιας Κέρκυρας, Δημοτικούς Συμβούλους Νότιας Κέρκυρας, Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων, Προέδρους Τοπικών Συμβουλίων, την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κέρκυρας, τα Μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου ΠΕ Κέρκυρας, το Τεχνικό Επιμελητήριο Κέρκυρας και την Επιτροπή Πολιτών κατά του ΧΥΤΑ Νότιας Κέρκυρας.