ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Βασίλης Ξάνθης : Βρίσκουμε τον ρυθμό μας


Βασίλης Ξάνθης : Βρίσκουμε το ρυθμό μας

Στον αγώνα της Κυριακής (22/10) στο Κοντόκαλι, ο Κρόνος επικράτησε της Ομόνοιας με 4 – Ο πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και χάνοντας πολλές ευκαιρίες, μέχρι και πέναλτι. Βέβαια τα δυο επόμενα τεστ έχουν μεγάλη σημασία και θα δείξουν την πραγματική εικόνα. Πρόκειται για τον αγώνα του κυπέλλου της Τετάρτης με τον Αστέρα στο γήπεδο του Περιβολίου και τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής, της 5ης με τον ΟΦΑΜ πάλι εντός.

Ο Βασίλης Ξάνθης έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος και αισιόδοξος βλέποντας την ομάδα αγώνα με αγώνα να βελτιώνεται και να ανεβάζει ρυθμούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το 0 – 0 της πρεμιέρας στον Πετριτή ο Κρόνος έχει τρεις συνεχόμενες νίκες σημειώνοντας 10 γκολ, ενώ έχει δεχτεί μόνο 1! Βέβαια πέρα από τα στατιστικά στοιχεία, που δε λένε πάντα την αλήθεια, εκείνο που εντυπωσιάζει είναι η κυριαρχία του Κρόνου στον αγωνιστικό χώρο και η συνεχής παραγωγή επικίνδυνων φάσεων, χωρίς πάντα και την ανάλογη αποτελεσματικότητα.

Ο Βασίλης Ξάνθης μετά τον αγώνα με την Ομόνοια δήλωσε αποκλειστικά στο   www.argyrades.gr


« Από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιωνόμαστε και βρίσκουμε το ρυθμό μας. Αυτό αποδεικνύουν και οι πολλές τελικές που βγάζουμε σε κάθε παιχνίδι. Χρειάζεται να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και να πετυχαίνουμε, όσο μπορούμε πιο γρήγορα το γκολ, για να ξεκλειδώνουμε τις αντίπαλες άμυνες. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μας και αξίζουν τα συγχαρητήρια. Άλλωστε δε θα πάψω να επαναλαμβάνω ότι πιστεύω σε αυτά τα παιδιά και την ομάδα. Με σοβαρότητα και μεθοδική δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο μας που μας ακολουθεί και συμπαραστέκεται. Μας δίνει μεγάλη δύναμη και πιστεύω ότι η παρουσία του και συμπαράστασή του θα είναι ακόμα μεγαλύτερη».