ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Πρεμιέρα το Σάββατο για τις Ακαδημίες του Κρόνου με Άρη Πανδή – Δηλώσεις Κώστα Καββαδία


Πρεμιέρα το Σάββατο για τις Ακαδημίες του Κρόνου με Άρη Πανδή – Δηλώσεις Κώστα Καββαδία

Πρεμιέρα στις προπονήσεις για την ΑΚΑΔΗΜΙΑ του ΚΡΟΝΟΥ το Σάββατο 7/10, στις 12: 00 στο γήπεδο Περιβολίου. Το νερό μπήκε στο αυλάκι πριν από δυο χρόνια, αφού μετά από πολλά χρόνια ο Κρόνος δημιούργησε Ακαδημίες για τα παιδιά των Αργυράδων και της ευρύτερης περιοχής. Ο πρόεδρος Γ. Καραϊσαρλής και το ΔΣ έχουν ως βασική αρχή ότι χωρίς υποδομές και ανάπτυξη της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ το όραμα για μια ομάδα που να πρωταγωνιστεί και να ξεπερνά τα όρια του νησιού δεν μπορεί να υλοποιηθεί. Το καλό είναι ότι φέτος ένα πολύ ικανός και με πολλές επιτυχίες προπονητής από τα σπλάχνα του Κρόνου, ο Άρης Πανδής που είναι εξπερ στις παιδικές ομάδες, παλιότερα στον Κρόνο, στον ΑΟ Κέρκυρα και τα τελευταί χρόνια στον Αστέρα Μωραϊτίκων θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας.

Πέρυσι 42 παιδιά συμμετείχαν στις Ακαδημίες. Φέτος ευελπιστούν οι άνθρωποι του Κρόνου να είναι ακόμα περισσότερα παιδιά και να δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.. Από την πλευρά της η Διοίκηση έχει φροντίσει για τα πάντα: από τις εμφανίσεις μέχρι τους προπονητές.

Υπεύθυνος για την ΑΚΑΔΗΜΙΑ από το ΔΣ είναι ο Κώστας Καββαδίας, ο οποίος σε αποκλειστικές δηλώσεις στο www.argyrades.gr αναφέρει:


«Πιστεύουμε ότι η φετινή, 3η χρονιά, λειτουργίας των Ακαδημιών του Κρόνου θα είναι ακόμα καλύτερη και θα έχουμε τη δυνατότητα να δηλώσουμε συμμετοχή στα πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών, ενώ πέρυσι συμμετείχαμε σε δυο μόνο. Πολύ σημαντικό για τις Ακαδημίες θα είναι η ολοκλήρωση του 5χ5. Ήδη εμείς ως Κρόνος έχουμε αναλάβει να κατασκευάσουμε τις περιφράξεις και να βάλουμε τους προβολείς. Μας ε΄χουν υποσχεθεί ότι σύντομα θα είανι έτοιμος και ο τάπητας. Βασικό μας μέλημα και φροντίδα είναι η ανάπτυξη των Ακαδημιών για το παρόν, αλλά και το μέλλον του Κρόνου».