ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Εκδήλωση για τους τουρίστες που «ψηφίζουν» Κέρκυρα Κέρκυρα: Εκδήλωση για τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες


Εκδήλωση για να τιμήσουν τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της Κέρυρας διοργάνωσαν την Κυριακή, 1η Οκτωβρίου, το Επιμελητήριο της Κέρκυρας και η Ένωση Ξενοδόχων και η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων.Η αίθουσα εκδηλώσεων «Σπύρος Δένδιας» του Επιμελητηρίου της Κέρκυρας «γέμισε» το απόγευμα της Κυριακής από συναισθήματα αγάπης, αλληλοσεβασμού και αλληλοεκτίμησης.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Κατσαρός στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής: «Αισθάνομαι υπερήφανος γιατί αποδείξαμε ως γνήσιοι απόγονοι του Ξένιου Δία, ότι, οι διαχρονικές και πανάρχαιες αξίες και αρχές που έχουν διαποτίσει αυτό τον τόπο συνεχίζουν να υπηρετούνται από τους σύγχρονους κατοίκους και να μας διαφοροποιούν απ άλλους τουριστικούς προορισμούς.Δεν θα σταθώ στις απουσίες θεσμικών παραγόντων, αλλά στις παρουσίες και κυρίως στη βούληση, ότι αυτή η εκδήλωση θα αποτελέσει την αφετηρία ενός θεσμού, που θα εξελιχθεί στο μέλλον και θα προβάλλει και θα διαφημίζει το νησί μας.

Κάναμε την αρχή την περασμένη Κυριακή, θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα και δυναμική στο μέλλον.Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης το Επιμελητήριο και την Ένωση Ξενοδόχων της Κέρκυρας, είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα βρούμε και άλλους συνοδοιπόρους και επίσης αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι από κάθε μέρος της Ευρώπης και του κόσμου, «έβαλαν» στην καρδιά τους το νησί μας και το κατέστησαν, υπό μια έννοια «δεύτερη πατρίδα», αποτελώντας τους καλύτερους πρεσβευτές μας στα πέρατα του κόσμου.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Κατσαρός δήλωσε πως πιστεύει στην κοινή προσπάθεια και ότι «Όλοι μαζί μπορούμε να καταστήσουμε την Κέρκυρα  ξεχωριστό προορισμό κύρους και αίγλης».

ΠΗΓΗ: TornosNews.gr