ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Οι δηλώσεις των δυο προπονητών για το ντέρμπι Αστέρας – Κρόνος στο www.argyrades.gr


Οι δηλώσεις των δυο προπονητών για το ντέρμπι Αστέρας – Κρόνος στο www.argyrades.gr

Μετά τη λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι του γηπέδου του Πετριτή μεταξύ Αστέρα και Κρόνου το Σάββατο 29/9, οι δυο προπονητές έκαναν αποκλειστικές δηλώσεις στο www.argyrades.gr

Γιάννης Χονδρογιάννης (Αστέρας Πετριτή)

«Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δυο ομάδων. Κέρδισε το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο και ο κόσμος χάρηκε το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά θα μπορούσαμε και να είχαμε χάσει. Συγχαρητήρια για τη διαιτησία, αλλά και στους φιλάθλους των δυο ομάδων για την άψογη συμπεριφορά τους. Καλή συνέχεια και στις δυο ομάδες».

Βασίλης Ξάνθης (Κρόνος Αργυράδων)


«Θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη, όμως το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και είχε τις δυσκολίες του. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Όλη η ουσία ήταν οι χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο μισάωρο του αγώνα που καθόρισαν και το τελικό αποτέλεσμα. Παρασυρθήκαμε στο Β΄ ημίχρονο από τους αντιπάλους μας και οι παίκτες έβγαλαν έναν εκνευρισμό με αποτέλεσμα να παίζουμε σε ορισμένα διαστήματα του Β΄ ημιχρόνου ανορθόδοξα, ενώ έπρεπε να διατηρήσουμε την ηρεμία μας. Δεν ήρθε και η καταστροφή με αυτό το αποτέλεσμα, είμαστε ακόμα στην αρχή και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Έχουμε καλή ομάδα και θα βρούμε το δρόμο μας. Συνεχίζουμε…»