ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δράσεις της Ομοσπονδίας Κερκυραϊκών Συλλόγων Αττικής (ΟΚΕΣΑ)


Συνεχίζονται οι δράσεις της ΟΚΕΣΑ σε  όλους του τομείς:
Λειτουργία και  εσωτερικά θέματα,  το Κτίριο, οικονομικά, Χορωδία, συνεργασίες με άλλες Ομοσπονδίες, εκδηλώσεις, ενημέρωση, Γενέτειρα,   σύμφωνα και με ανακοίνωσης ή άλλα κείμενα που λαμβάνετε αλλά και θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη.

Ειδικότερα:
1. Προχωρούν οι προετοιμασίες για τη θεσμική  εκδήλωση 11 Δεκέμβρη, ώρα 6 απόγευμα στον Άγ.  Παύλο και ώρα 7 στο Κτίριο.

Υπενθυμίζουμε την παράνομη "παρακράτηση"   του  Ταμείου με επιπτώσεις (και οικονομικές)  στη λειτουργία της Ομοσπονδίας.

 2. Η αδυναμία να γίνονται οι πρόβες της Χορωδίας στο Κτίριο και η μη εξεύρεση ακόμη άλλου ειδικού χώρου, δημιουργεί ποικίλα προβλήματα. Επιτείνονται όμως από τη μεθόδευση "αρπαγής" των Χορωδών μας, μεθόδευση για την οποία ο Γιάγκος   είχε προειδοποιήσει  και με την ιδιαίτερη επισήμανση ότι την "αρπαγή" θα χρηματοδοτεί η ΧΑ.

Τα δύο αυτά γεγονότα: Ταμείο και Χορωδία,  πέρα από το ότι  πρέπει αμέσως  να "διορθώσουν" αυτοί  που   "βλάπτουν" την ΟΚΕΣΑ,    αποτελούν επαίσχυντες πράξεις που "εμπλουτίζουν" τις θλιβερές  καταστροφικές περιόδους   που έζησε η ΟΚΕΣΑ και ταυτίζονται με τις μαύρες εποχές των κοινωνικών κινημάτων.
Γι αυτό και επιβάλλεται   η συνεχής αξιολόγησή τους  από όλους ώστε να μειώνονται οι πιθανότητες επανάληψης.


Σχετικά με   11 Δεκέμβρη  επικοινωνήστε με τη Γραμματέα, Αμαλία Γούση (6936779002) και τον Ταμία, Κώστα Λευθεριώτη (6937143753).